| DanielBGT a întrebat:

Salut,am 1.77 si inca cresc ma duc spre 1.80 si am doar 51kg...Cred ca este destul de putin si sunt destul de slab, cum as putea sa ma ingras...As vrea niste sfaturi bune, nu de exemplu:"Mananca ciocolata/Bea sucuri etc" - Deoarece pur si simplu nu merg la mine laughing

8 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Nu exista sfaturi simple gen mananca ciocolata sau bea sucuri.

Daca tu de felul tau esti slab, cresterea in greutate este un proces destul de amplu care necesita atat sport (ca vrei sa pui pe tine muschi nu gresime zic eu) cat si o alimentatie hipercalorica cu un balans bun intre proteine carbohidrati si grasimi. Este foarte mult de vorbit pe tema asta, dar din fericire netul este plin de articole. Cauta "crestere in masa" "mass gaining" "weight gaining" si vei gasi tot ce trebuie sa stii atat. Bafta.

| rap4us a răspuns:

Ba asta-i mai slab ca mine! Frate eu am 1.75 m si 55 kg... Si sunt in aceeasi situatie ca si tine. Daca parintii tai au fost slabi cand erau de varsta ta, cum e si in cazul meu nu ai nicio sansa sa te ingrasi. Eu toata vara am mancat bine la bunicamea si am reusti sa pun decat 2 kg. Apoi le-am pierdut in cateva zile. O sa incepi sa mai iei in greutate pe la 15-16 ani. De la 18 incepe sa fie normal.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Bea bere, ai sa fii un slabanog cu burta laughing)

| Wehes a răspuns:

5-6 Mese pe zi Bogate in Proteine si Carbohidrati. E chiar atat de greu?
Sunt zeci de programe de nutritie pe net, un singur search dai si gasesti.

| AntrenorFitness a răspuns:

Ca sa cresti in masa musculara si greutate, pe langa antrenament ai nevoie si de un program de nutritie bun.
Mananca fulgi de ovaz si cereale, oua, fructe, legume, carne de vita-peste-pui la gratar, cartofi copti, lactate...etc
http://www.despreculturism.ro/reguli-de-nutritie/

Răspuns utilizator avertizat
| Daniel2332 a răspuns:

Fa exerciti mai bine ai muschii mari decat burtalaughing

| NumeciudatT a răspuns:

Alegeti un sport si practical,