Salut
1. Nu ai alergat niciodata in viata asta 8km, sunt oameni adulti care alearga in fiecare zi si nu pot alerga 8km si alergai tu la 8 ani =]]
2. Nu ai specificat greutatea pe care o ai.
Sa slabesti e simplu, nu ai nevoie de o dieta neaparat, trebuie doar sa fii in deficit caloric. De exemplu daca mananci 2000 de calorii pe zi, mananca 1500 pe zi. Niste exercitii fizice de genul alergare usoara, flotari, genoflexiuni etc. si intr o luna se va vedea diferenta. Sunt convins ca in alea 2 luni ai mancat dulciuri la greu, daca vrei sa fii sanatos limita de zahar pe zi este de 25 de grame, daca o intreci nu se intampla multe dar vei vedea o diferenta mare intre cu zahar si fara. Si NU mai manca noaptea, maxim 8-9 sa fie ultima masa pe zi.
See you
Mersi de sfat, vreau sa spun ca alergam in fiecare zi si faceam pauze intre km adica am masurat un km si il faceam de 8 ori cu opriri dupa ce am facut 2 cred ca am undeva la 45 de kg asa cred
Dacă la 8 ani alergai 8 km lejer înseamnă ca nu mai aveai nevoie de tren, autobuze când te duceai la școală nu? fiind tu un tip sportiv. la 4 ani cât alergai? 4 km?
Boss nu am precizat ca alergam cu pauze multe