Eu zic sa faci in fiecare zi alergari sa nu mamanci dupa ora 6 foarte mult si sa nu mananci multa carne si in loc de paine normala mamanca paine neagra, nu sta mult la pc, si fa putina miscare ca si:alearga, abdomene, flotari, si practica un sport de exemplu fotbalul sau tenis si chiar si ping pong si uite aici o dieta pe care sa o urmezi:LUNI:
Dejun: Sucul de lamaie, cafea sau ceai de plante, fara zahar
Pranz: 2 oua fierte tari, 1 rosie, 300 g spanac, 1 felie paine neagra
Cina: Salata verde cu 1 lingurita ulei de masline si lamaie
MARTI:
Dejun: Sucul de lamaie, cafea sau ceai fara zahar, eventual cu miere
Pranz: Salata verde cu ulei de masline si lamaie cu crutoane prajite de paine neagra, 2 felii sunca slaba
Cina: Supa de legume, branza degresata de vaci
MIERCURI:
Dejun: Sucul de lamaie, cafea, ceai fara zahar, un biscuit
Pranz: 250 g telina rasa, 1 banana, 1 portocala
Cina: 2 oua fierte tari, 1 felie paine neagra sau graham, salata verde
JOI:
Dejun: Sucul de lamaie, cafea, ceai cu miere si 2 biscuiti
Pranz: 1 ou fiert tare, 200 g morcovi rasi, 200 g cascaval, 1 felie paine neagra sau graham
Cina: 1 iaurt, salata de fructe
VINERI:
Dejun: Sucul de lamaie, 300 g morcovi rasi
Pranz: 2 felii paine neagra prajita, stropit cu ulei de masline, 1 rosie, 2 linguri branza degresata de vaci
Cina: Salata verde
SAMBATA:
Dejun: Sucul de lamaie, 1 felie sunca, 1 felie paine neagra, cafea, ceai fara zahar
Pranz: Salata verde stropita cu lamaie
Cina: 2 oua fierte tari, 300 g morcovi rasi
DUMINICA:
Dejun: Sucul de lamaie, cafea, ceai fara zahar, 2 biscuiti
Pranz: 1 iaurt cu fructe, 3 nuci, 1 mar
Cina: 150 g orez fiert in apa cu sare, stropit cu ulei de masline, salata verde....stiu ca vrei sa slabesti doar 5 kg dar asta e sfatul meu fundita?
Sal tae bo este cel mai bun set de exercitii te ajuta sa te mentii in forma si inima sanatoasa
Pai eu ti-as recomanda sa bei un pahar mare de apa dimineata si seara iar ca exercitii sa faci genoflexiuni deoarece tonifiaza corpul iar mancarea pe care o consumi sa fie bazata pe fructe si legume fara ulei sau prajeli si cat mai multe salate sa mananci deoarece slabesti si te mentii sanatos si sa nu te infometezi deoarece atunci mai rau o sa te ingrasi.dai funda?
Numa 5? Am auzit ca in zâua de azi e la moda sa ai anorexie, mai ales la tinereti, in special la cei cu varsta intre 10-16 ani.
Trebuie sa bei 2L apa sa nu mananci multa paine si sa faci exercitii (abdomene).
Abdomene genoflexiuni flotari alergaturi ca sa poti arde calori si nu mai manca mult funda?
AleKkKs întreabă: