anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Am 13 ani si ma chinui de 2 zile sa slabesc.Am 1, 75 si 72-73 kg crying. Am incercat sa fac bicicleta 30 minute zilnic si sa mananc dimineata cereale naturale cu lapte, la pranz o ciorba, iar seara nimic.Nu prea pot sa ma abtin de la dulciuri si suc. Ce pot face si cam in cat timp pot slabi pana la 65 kg?

10 răspunsuri:
| cosmin_3440 a răspuns:

Abtinete de dulciuri si suc si incearca sa faci urmatoarele programe de sport:Slim in Six si Florentina.

| blondissima a răspuns:

Daca alegem sa slabim trebuie sa o facem sanatos, nu sa riscam sa ne imbolnavim. Tu inca esti in crestere. Ca faci un sport sau cel putin miscare e foarte bine, dar, trebuie sa mananci. Ai nevoie de vitamine(fructe si legume), proteine(carne), calciu (lactate si branzeturi) si fibra (paine si cereale ). Incearca sa inlocuiesti dulciurile cu fructe si evita grasimile si prajelile.

| LemonCandy a răspuns:

Uite ce trebuie tu sa faci:gata cu ciocolata(tot ceea ce contine zahar).Si fara sucuri.Nu mai adauga deloc ulei la mancare.Este important sa bei 2l apa pe zi.Nu exclude din dieta ta fructele si legumele(cat de multe se poate),si, mai ales, cel putin 30 de minute de alergat in fiecare zi.Ar trebui sa cumperi Danone Nutriday cu 0%grasime si sa mananci 1/zi. Fara paine(fainoase)
Mult noroc la slabit!

| oOAndreeaOo a răspuns:

Buna! Pai daca nu te poti abtine bea dimineata 1-2 pahare de apa plata pe stomacul gol si faci asa inainte de fiecare masa. Poti manca dulciuri fara ciocolata si mult zahar (ex. acele batoane musli sunt recomandate 1-2 max pe zi si de nutritionisti). Daca vrei sa slabesti mananca multe legume( rosii si ardei galben- nu rosu-) acestia au o eliberare treptata si iti taie pofta de mancare. Incearca sa manaci paine neagra sau cu fibre pentru ca nu au atatea calorii.Un alt aliment bun in taierea poftei de dulciuri este otetul de mere, cand tie pufta de ciocolata sau altceva bea un pahar de apa cu 1-2 ligurite de otel, dar asat doar o data pe zi. Sper sa te ajute sfaturile mele si ca vre putea slabi. Succes

| abcdd a răspuns:

SPAM14091/abcdd

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nus pentru ce vrei sa mai slabesti daca ai 1.75 dar infine.incearca sa mananci la un program fix.mese care contin multe legume.fa cam 100 de abdomene si alearga cam 30 min in fiecare zi. dupa un timp o sa vezi si rezultate.io asa am facut si am slabit 5kg

Răspuns utilizator avertizat
| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Metode de slabit nu stiu prea multe,dar poti sa faci abdomene, genoflexiuni multe[ajuta foarte mult si iti modeleaza fesele], sa alergi vreo 30 de minute pe zi, si poti sa te dai cu bicicleta si cu rolele ca sa faci picioare frumoase.Si cel mai important:Sa NU mai mananci dupa sase seara.Si daca nu te poti abtine de la dulciuri poti sa iti iei niste dulciuri care nu contin foarte mult zahar si ca sa inlocuiesti ciocolata obisnuita mananci cand ti`e posta ciocolata amara e foarte buna si nu ingrasa asa tare.Si e important sa bei 2l sau peste 2l de apa pe zi ca sa te hidratei si ar fi foarte bine daca ai face un efort sa renunti la sucurile carbogazoase in plus nu sunt nici sanatase si in plus si ingrasa.
Uite niste linkuri cu exercitii pentru picioare care ajuta:
http://www.youtube.com/user/fllanza#p/a/u/1/sjwbUGEtcDQ

http://www.youtube.com/user/fllanza#p/a/u/0/fhk_SIWr-aI

Eh,bafta la slabit.
P.s : si sa faci exercitiile de mai sus in fiecare zi si in timp o sa dea rezultate;).

| Eduard a răspuns:

Salut!
Din pacate, nu vei rezolva nimic, daca nu iti schimbi stilul de viata. Daca vrei sa slabesti intr-un mod sanatos si sa reziste munca ta, adica sa iti permite fizicul sa mai mananci dulciuri, va trebui sa muncesti mult si sa mananci sanatos de-acum incolo. Tine cont de faptul ca tu esti endomorf (http://www.getfit.ro/......omorf.html - citeste foarte important).
Deci acum intelegi ce esti si de fapt cum trebuie sa ai grija de tine. Vei slabi numai daca te abti. Dupa un timp de chinuit iti va fi usor sa renunti la dulciuri. In schimb trebuie sa mananci voluminos dar slab cantitav (caloric). Du-te la un medic nutritionist si el iti va recomanda ceva. Nu stiu cat de utile sunt cerealele (sunt foarte bogate in carbohidrati). Va trebui sa faci foarte mult sport de-acum inainte. Dar te vei obisnui si iti va place. Apuca-te de sala pe la 15 ani, cu greutati mici nu foarte mari, dupa care cresti treptat. Fac pariu ca tu pe la 18 ani cu dieta potrivita (nu cure de slabire ci mancare sanatoasa), vei ridica 100 kg pipet lejer. Ai inclinatii pentru body-building, ar trebui sa te gandesti serios la asta. Deocamdata, flotari, tractiuni, abdomene din cand in cand (dar ele nu slabesc, fortifica muschii) si foarte foarte mult aerobic (alergat, inot, sarit coarda, baschet, fotbal, tenis etc.)

Multa bafta si nu-ti fa griji in privinta fizicului, daca il tratezi cu respect vei arata impunator si foarte bine! Think positive!

App. gandeste-te serios la o viata sportiva, canotaj/skif/body-building/chiar un sport de contact.

| ReBoOt a răspuns:

2 zile.e putin normal 1 kg pe saptamana.dar daca ai vointa poti si mai mult.alegeti un sport care iti place tie gen fotbal, tenis. karate, etc.nu stiu ce cereale mananci, dar cele mai bune sunt cele de la plafar.iti trebuie lapte de 0, 1 dau daca nu gasesti de 1, 5. dimineata mai poti manca:oua fierte,oua romanesti,un sandwish cu carne (nu salam,parizer, etc)>>la pranz, e bine sa mananci ciorba.aici ai gresit seara trebuie sa mananci neaparat.toate cele 3 mese sunt elementare. ultima ora de a manca e 8 deoarece stomacul noaptea trebuie sa digere.ciocolata daca poti de export cu mult lapte gen kinder. fara suc. fara ulei.eu am fost la un nutritionist si astea mi-a zis ca sunt elementare.cantarestete dimineata nu seara.nu te deconspira spunand: "eeeeeee gata numa mai starduiesc ca nu slabesc nimic".