| robytzu96 a întrebat:

Salut am 13 ani. Sunt portar am 1.60 inaltime. Si nu prea pot apara bine poarta de 7 m. Ma poate invata cineva ce sa fac? Sa o pot apara? FUNDA + VOT

Răspuns Câştigător
| fuzzer a răspuns:

De fapt,chiar poti invata sa aperi, acum vezi tu la un portar inaltimea e de aur, si asta-i clar ca daca vine o mine pe sus in forta nu prea ai ce-i face, totul depinde de antrenament, reflexe.Si sa nu-ti fie frica sa te arunci,sau sa iesi din poarta cand e nevoie,aici ma refer,daca adversarul se apropie de poarta cu mingea tu iesi din poarta si incerci sa-i iei mingea, cred ca aici tu te pricepi cel mai bine.Du-te la un antrenor caci sigur vei reusi, ca vointa ai din cate vad eu, putin antrenament, si incredere iti trebuie.Mult succes!

| robytzu96 explică (pentru fuzzer):

Nu mi-e frica deloc sa plonjez, si nici sa ies la adversar da cand da unii cat pot de tare de la 25 M? Pe sus. Mai greu o pot prinde.

| fuzzer a răspuns (pentru robytzu96):

Pai aici e vorba de inaltime fratioare, oricum ai o varsta destul de frageda tu vei mai creste cu siguranta nu-ti fa probleme, daca nu ajungi la o minge cu ce gresesti? Poti sa zbori ca superman? Nu se poate, cand vei mai creste vei putea prinde si acele mingi.

8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Munca. Multa munca, pentru a acoperi deficitul de inaltime. Sau, mai asteapta pina mai cresti.

| Scremer a răspuns:

Faza e aici la portar sa ai tupeu sa nu-ti fie frica de minge roagal pe un prieten deal tau sa iti tot suteze la poarta dar mai tare sa te obisnuiesti cu loviturile tari si sa te arunci dupa minge

| xXSpikeXx a răspuns:

Nu te pote invata nimeni sa aperi.Asta vine de la sine. Daca ai vrea sa poti face salturi mai mari antreneaza-te, chestia de la toti portarii cand trage cineva pe poarta se blocheaza nu mai fac nimic.Iti recomand sa faci o incalzire inainte de un meci.Si fi foarte atent pe miinge sa nu iti fie frica sa sari pe ea ca te julesti sau ceva. Sper ca te-am ajutat big grin Bafta

| Valentin0144 a răspuns:

Si eu sunt la fel...cand trage incearca sa te uiti la ochii lui si cand trage incerca sa iti iei putin avant si dupa sa sari pe parte care trebuie...asta fac eu si merge!

| Andi01 a răspuns:

Salut! Fiind mic la inaltime, si si la ani, o sa fie o perioada in care nu o poti apara, nu ai ce sa faci in privinta asta. Dar, ce poti face este sa te antrenezi cat mai mult. Ideea unui portar este des asociata cu agilitatea si trebuie sa aiba reflexe taioase. Daca le stapanesti pe astea, nu o sa mai conteze inaltimea, o sa vina totul de la sine. Antreneaza, antreneaza, antreneaza!

| gabydf a răspuns:

Uita-te la minge iar daca o suteaza pe colturi faci un pas 2 si te arunci