Am calculate IMC si a zis ca este greutate normala, deci nu esti gras, scuze ca te dezamagesc. https://www.nivea.ro/noudela-nivea/calculator-imc
Scuze,ma refeream ca sunt gras in sensul ca am burta, si una mare, doar ca am uitat sa mentionez
Plank-urile sunt extrem de bune si dau rezultate si rapid, dar tot mai bine slabesti cu alimentatia
Pentru burtă faci abdomene și genoflexiuni, grăsimea se depune în general în zonele nefolosite, adică toți mușchii tăi primesc mâncare însă cei pe care nu-i folosești vor depozita aceea mâncare.
Salut,si mie imi placea plank, imi placeau exercitiile in care trebuie sa mentii o pozitie, practic sa stai degeaba, dar dupa am vazut ca nu e asa de eficienta, nu depui asa de mult efort pe cat ti se pare.
Recordul e de 8 ore.Nu e un exercitiu asa de obositor daca un om il poate face opt ore. https://edition.cnn.com/......index.html
Eu ti-as recomanda sa faci alergare de distanta, adica macar vreo 4km, daca esti la inceput faci cat poti. Eu foloseam aplicatia Strava cand alergam, o recomand, incearca la inceput sa faci maxim 6 minute per kilometru.
Am un prieten,era gras in toamna trecuta,nu stiu greutatea, dar pana in vara arata total diferit dupa ce a alergat o data la doua zile. Alt prieten, alearga zilnic si merge la nationale, IL DOARE IN COT DE CE MANANCA, bea toata ziua suc, mananca dulciuri, are 15 ani,baga pizza (ia totusi proteine speciale in suc) si tot concureaza la categorii mai mari de varsta. Eu nu spun ca alimentatia conteaza sau nu sau cat conteaza in mod normal, spun doar ca daca te apuci tare de un sport care iti solicita corpul, NU CONTEAZA.
Ideea e ca trebuie sa faci un sport/niste exercitii care te fac sa transpiri, sa fii obosit, sa te doara muschii. (primele dati cand folosesti muschii ai febra musculara).
1 Nu esti gras
2 Dacă vrei să slabesti mai bine încerci să nu mai mănânci dulciuri si sa faci multe exerciții cardio. Plank e bun intr-adevar trebuie să îl faci cat timp poti tu. Plus e foarte important sa bei apa. Macar 2 litri. Macar
Daca vrei sa slabesti, cel mai mult conteaza alimentatia, fiecare om consuma zilnic un numar de calorii (kcal daca cauti pe ambalaje la valoare energetica). Daca tu de exemplu ca sa te mentii la 65 kg trebuie sa mananci 1500 kcal, daca mananci mai mult de atat te vei ingrasa, daca mananci sub vei slabi. Exercitiile fizice ajuta sa arzi calorii, insa cel mai usor mod de a slabi este prin dieta. In legatura cu plankurile, teoretic nu prea conteaza cand le faci daca scopul tau este sa arzi calorii, ci mai mult cat de intens si des le faci.
Nu ești gras, si eu am 14 ani si 70 de kg si arat chiar bine.Du te linsitit la sala si lucrează ca n o sa aiba nimeni treaba cu tine