Nu mai bea altceva in afara de apa si nu mai manca nimic facut cu zahar, faina, orez sau cartofi. De atat ai nevoie.
Sportul e optional nu obligatoriu. Fa ceva ce iti face placere.
Pentru inaltimea ta, pari a fi normal in greutate. Nu incerca sa tii o cura, nu va merge. eu am tinut dieta si nu a mers. mananca cat mai putin si des. de exemplu din 3 in 3 ore cate o gustare. daca vei continua sa incerci sa faci flotari si tractiuni, chiar si cate una pe zi, incurand te vei obisnuii si vei putea face cat mai multe. Succes! :*
Eu iti recomand sa faci atletism pentru. ca si eu am fost in situatia ta si asta m-a ajutat. Sper sa te ajute si pe tine (poti alerga in timpul liber sau dupa mese)
Nu îți sugerez dietele, pentru ca îți faci rău la organism, daca nu mănânci carne si altele nu o sa mai ai energie. Îți sugerez sa mănânci des si in cantități mai mici. Iar eu fac in fiecare seara 100 de abdomene si ma pun pe spate pe podea si dau cu picioarele de pat ca si cum ai alerga cu genunchi sus, obosești mai greu si e si distractiv si mai sunt foarte multe pe internet caută de exemplu:,, exerciții pentru arderea grăsimilor " mai ales pe YouTube. Fa multa mișcare si nu renunța la carne si alte alimente necesare, si mai bine renunța la dulciuri. Sper ca te-am ajutat