Https://www.youtube.com/watch?v=jWc8gHlAkoM
https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
Si te sfatuiesc sa mananci carbohidrati, paine, fasole, orez.
Exact in situatia ta am fost si eu. Eram foarte complexat, toata lumea radea de mine ca sunt slab. Am 1.87 inaltime si aveam vreo 70kg.
Am decis sa ma las de fumat si sa ma apuc de sala. In primul an am pus vreo 10 kg pe mine, apoi in urmatorii 3 am ajuns la 111kg. Uite cum am procedat:
-ai nevoie de o sursa de vitamine, le poti lua din farmacie dar eu iti recomand sa le iei din fructe si legume proaspete (cel putin 2 fructe si 2 legume zilnic);
-ai nevoie de o alimentatie pusa la punct (poti sa folosesti si weightgainere bogate in carbohidrati si proteina).
-obligatoriu odihna (min. 8 ore/noapte si inca 2 dupa amiaza daca e posibil).
-sport cu greutati. sportul tip cardio (fotbal, inot, mers pe bicicleta) te ajuta sa arzi foarte multe calorii deci iti recomand sa o lasi mai usor o perioada.
Pe langa toate astea ai nevoie de multa rabdare, sa nu disperi.
In primul rand trebuie sa mananci sanatos si sa bei multe lichide. Iti recomand exercitii care iti pune in miscare muschii, depinde unde vrei sa ai. Fa exercitii cardio, flotari. Vizioneaza tutoriale pe Youtube in care te invata astfel de lucruri. Sper ca te-am ajutat!
Miscare fac zilnic, nu mai zic de bicicleta, toata vara am facut 20 km pe zi cu bicicleta. Ce zic eu sa fac: -cand vin de la scoala(ora 14) : 30 flotari (3x10), 50 abdomene, 30 genoflexiuni si mai fac si seara pe la 19:00. Dimineata nu am cum ca am scoala.
Inainte eram si eu asa dupa ce am lasat boxul si dupa 1 luna sau 2 deja am inceput sa nu mai pot face atit de multe flotari asa cum puteam inainte si ridecarile la bara tot imi era mai greu si nici chiar asezarile nu le puteam facea bine. Asa ca iti dai seama cum eram dupa ce am lasat. Dar iti zic sa faci 6 serii pe zi dar cand faci o serie sa nu te odihnesti doar cand ai terminato uite exercitiile pe care le trebuie sa le faci: 12 FLOTARI, 15 asezari, asezari intr-un picior dar ai voie sa te tii de ceva pana nu poti face singur in fiecare picio cate 7 asezari si deja un exercitiu pe care il vei face tu la alegerea ta...Si asculta face minuni aceste serii...Dar sa nu uiti ca trebuie sa faci 6 pe zi! obligatoriu.