| BigKing a întrebat:

Am 14 ani 60 kg si 1.73 m inaltimeVreau vara asta sa lucrez la brate ( sa fac muschi ) dar acasa. Puteti sa-mi recomandati niste exercitii? Am niste brate ca niste scanduri si nu imi place, vreau o conditie fizicam ai buna.

Răspuns Câştigător
| raMLesS a răspuns:

Salut, uite aici niste exercitii pentru brate:https://www.youtube.com/watch?v=xbkRlw8_oC0Mananca salate de legume. rosii, castraveti, morcovi, ceapa. Mananca si carne si multe fructe, poti sa faci suc din fructe si sa le bei sau poti sa le mananci "crude".Fa timp de 30 secunde genoflexiuni apoi alte 30 secunde abdomene si inca 30 secunde tractiuni la bar sau flotari fara pauza.Dup ce ai terminat respira puin. 1-2 minute dup care fa 40 genoflexiuni/flotari/abdomene. Apoi faci flotri sau tractiuni timp de vreo 2 minute, faci pauza si ridici numarul.inafara de asta uite-te si n video dar de incalzire poti face i asta apoi restul.A. i nu uita s te hidratezi, 2-3 litri de lichide pe zi. Sper ca te-am ajutat, funda?!

4 răspunsuri:
| gaby500500 a răspuns:

Ridica si tu greutati Du-te la crepat de lemne

| Moonlight15 a răspuns:

Antreneaza tot corpul ...pentru brate poti incerca: - flotari la parele, tractiuni pentru biceps si daca ai gantere acasa poti incerca asta:https://www.youtube.com/watch?v=i6PY_Q9q51I

| LaurentiuFit00 a răspuns:

Recomandat ar fi sa-ti cumperi niste gantere.Ia-ti unele reglabile.Eu asa am procedat, cu timpul mi-am luat si o bara Z.Acum,exercitiile ti le alegi tu mai cauti pe internet...Eu fac asa pentru brate :Biceps-flexii alternative, flexii cu bara z, flexii ciocan, si uneori flexii concentrate.Triceps-extensia cu un singur brat cu gantera deasupra capului, exetensia cu 2 maini cu o gantera, flotari inverse, extensii inapoi cu gantera, si cu bara z cu priza ingusta deasupra capului; astfel iti soliciti probabil toti muschii care se afla in aceea grupa.

| Cosmin86 a răspuns:

Muschii se fac in ani de zile, NU intr-o vara.

Doar copiii mici si firavi vor muschi intr-o vara ( si acasa! ).