| Anonimul1233 a întrebat:

Salut, am 14 ani aproape si sunt baiat.
Am grasime pe mine. Am in jur de 70 de kg la 1.70. Am si in zona sanilor si am sfarcurile mari, umflate daca le pot spune asa si daca le apas, devin normale, dar dupa 1 minut maxim revin umflate... Cum pot scapa de grasime? Sala fac. Regim tin, dar nu pot sa scap din greutate...

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca parintii tai sant grasi asa ramai si tu

| anonimg a răspuns:

Greutatea este bună față de înălțimea ta.
Dar dacă vrei să înlocuiești grăsimea cu masa musculară, atunci cauți să nu mănânci nimic între mese (doar apă ai voie sa bei); renunță la carnea de porc pentru că este grasă și se depune mai repede și mai mult decât o dai jos trăgând de fiare. Trei mese pe zi sunt suficiente.
Grăsimea se arde numai atunci când se depune efort fizic. Dar dacă mănânci prea mult, organismul va transforma mai întâi hrana in energie și apoi grăsimea depusă. Asta nu înseamnă că trebuie să te infometezi și să tragi de fiare, pentru că vei muri. Trebuie să păstrezi echilibrul.
Mergi la sala, lucrezi cu toți mușchii, dar moderat. La constituția ta nu trebuie să mai iei suplimente (prafuri și băuturi energizante și proteice). Lasă în felul acesta ca organismul să consume grăsimea depusă. Dacă îi dai suplimente, organismul le va consuma pe acestea și nu se va mai putea atinge de grăsimea de care vrei să scapi.
Înainte de orice antrenament trebuie să faci incalzirea tuturor mușchilor și articulațiilor prin exerciții fizice. Iar efortul depus să nu se transforme în suprasolicitare, pentru că nu este bine.
Poți să tragi de fiare și dacă mănânci mazăre, fasole, soia și nuci, și nu mai consumi carne, lapte, brânză, ouă. În felul acesta slăbești mai repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar radeam de chestia asta laughing
Ca n-are nici-un sens...

| jocker007 a răspuns:

Greutatea e normala in raport cu înălțimea indicele de masa corporala e 24.2 în cazul tău ceea ce e normal dacă vreo mușchi apucate de sala degeaba tii regim alimentar.Salut

| raMLesS a răspuns (pentru jocker007):

Era normala daca avea peste 20 de ani, ar trebui sa aiba cu vreo 5-10kg mai putin decat inaltimea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru raMLesS):

Adica e normal sa aiba 160kg?

| raMLesS a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma refeream la faptul ca daca are 1.70, tb sa aiba 60-65 kg, ce e asa greu de priceput? Regula asta nu se aplica peste tot, gen daca unu are 1.20m sa aiba 15 kg, dar daca ai intre 1.50-1.80 sau 1.90 si n-ai trecut de 20 de ani, in conformitate cu acea regula ar trebui sa te incadrezi, acum depinde, nu toti se incadreaza cu acea regula, adica nu e 100% pentru toti, poate esti mai osos, poate mai diferit, etc...

| anonim_4396 a răspuns (pentru raMLesS):

Deci daca cineva are 2.00 la 17 ani trebuie sa aiba -10kg. Inteles boss! laughing