Pai. Ca sa vezi ca ai pus masa musculara in scurt timp trebuie sa faci foaarte multe acum debea se formeaza musculatura si o sa mai dureze pana o sa se cunoasca:d
Am un prieten se duce in fiecare zi la sala[asta fiind de 2 luni] si totusi nu se cunoaste cine stie ce:d
Sper ca te-am ajutat.:*
Sa sti ca ca flotarile te ajuta 1% sa iti dezvolti masa musculara! Cel mai important:Trebuie sa faci multe exercitii si mai ales tractiuni care te ajuta 40% si mese cu multe proteine care te ajuta 50%; restul se fac de la sine! Pliz funda...
Nu chiar, multe repetari = rezistenta
pentru muschi ai nevoie de repetari PUTINE cu greutati mari, trebuie sa maresti GREUTATILE, nu numarul de repetari
maxim 10 repetari / serie, cand poti mai multe maresti greutatea.
Si prietenul tau face greseala tipica de incepator, muschii cresc in zilele de pauza, NU cand ii lucrezi.
sala in fiecare zi = progrese foarte slabe si lente
Cosmin daca fac 5 zile din 7 si fac ceva gen: luni piept, marti spate, miercuri picioare, etc e bine?
Da, e un program foarte bun. Dar trebuie sa fii foarte atent la alimentatie si odihna, ca e foarte usor sa te supra-antrenezi cu 5 zile consecutive de sala.
Eu prefer 4 zile pe sapt, 2 zile sala + 1 zi pauza + 2 zile sala + 2 zile pauza, asta a dat cele mai bune rezultate pentru mine.
Dar incearca si vezi cum te simti.
Floratile nu prea ajuta la musculatura, depinde daca vrei muschi la maini :.1 cu flotarile faci muschi dar cu aia ai viteza la lovituri, iar haltere te ajuta sa te faci mai puternic la maini dai funda plz?
Siksaksok întreabă: