Pai nu e mare lucru sa faci o tractiune. Eu fac vreo 5 si crede-ma ca sunt vai de capu' meu din punct de vedere fizic. Daca O TRACTIUNE nu esti in stare sa faci atunci ma gandesc ca n-ai ce cauta la Breaza. Altii se antreneaza zilnic pentru a ajunge acolo, crede-ma, probele-s dificile, nu ajunge oricine.
Iti dau eu un sfat, nici eu nu puteam la inceput, si nu e nimic de ras. Faci 10 floari, incearca sa faci 15, si peste 2 saptamani 20, dar in fiecare zi, si dupa 2-3 saptamani incerci tractiuni, si te chinui pana iti iese, si asa in fiecare zi pana la proba, eu asa am reusit.
Altu pe langa, termina cu tampenia "in fiecare zi".
muschii si forta ( ca astea ii lipsesc lui ) se dezvolta IN ZILELE DE PAUZA, nu cand tragi!
Lui ii trebuie un antrenament de forta + multe proteine in mancare
Si fa si inainte de proba niste flotari, de incalzire, dar nu te obosi, ca nu iti iese tractiunea.
Combină flotările cu tracțiunile:când vezi că nu poți să faci o tracțiune fă flotări şi după aceea încearcă din nou.Este bine să poți să faci cât mai multe flotări deoarece acestea măresc rezistența, dar fără exercițiu nu vei putea.Succes!