| IoNuTzZz1997 a întrebat:

Salut, am 14 ani si as dori sa imi cresc pieptul, dar nu la sala. Va rog sa imi dati cateva exemple de exercitii pentru pectorali pe care le pot face acasa. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Ok, dar sa nu te astepti la rezultate ca la sala, ci cu 70-80 % mai slabe.

Flotari cu greutate, din mai multe unghiuri, cand poti mai multe maresti greutatea ( ex. un rucsca cu bolovani in spate ), si fluturari cu gantere.

Baga 14-15 serii pentru piept cu 90-120 de secunde intre ele, asa obtii pompare maxima, si lucreaza pieptul de 2 ori / saptamana.

In rest sa ai mai mult de 3 mese pe zi bogate in proteine, fara o alimentatie bogata in proteine faci degeaba.

| IoNuTzZz1997 explică (pentru Cosmin86):

Cosmin, de exemplu pot sa pun bolovani intr-un rucsac si sa il iau in spate si apoi sa fac flotari pe scaune? e ok daca fac in fiecare zi? si cam cate flotari sa fac?

| Cosmin86 a răspuns (pentru IoNuTzZz1997):

Da, fa si pe scaune si pe podea, sa incerci macar sa-l lucrezi din mai multe unghiuri.

Si NU in fiecare zi, muschii se dezvolta in perioada de odihna, NU cand ii lucrezi, dupa un antrenament acorda 48 de ore pauza grupei respective.

| IoNuTzZz1997 explică (pentru Cosmin86):

Am facut acum 10 minute in continu flotari si pe scaune si pe podea si imi simt bratele ciudat. adica nu stiu cum sa iti explic, o fii din cauza efortului depus?

| Cosmin86 a răspuns (pentru IoNuTzZz1997):

Se lucreaza putin si bratele ( triceps + deltoid anterior ), e ok. Si nu fa in continu, serii pana la epuizare si apoi 90-120 de secunde pauza intre serii. Un antrenament pentru piept dureaza cam 30-35 de minute.

8 răspunsuri:
| DEBrown a răspuns:

Incearca sa practici asta in fiecare zi, poate si de mai multe daca faci fata, si o sa vezi schimbari mari in 2-3 luni.
http://www.youtube.com/watch?v=K5IVDUwofDU

| Cosmin86 a răspuns (pentru DEBrown):

Ce treaba are porcaria aia de 8 min abs cu pieptul?
In primul rand ala e un program de 2 bani, daca ai avea ceva notiuni legate de sportul asta ai stii de ce, si in al doilea rand muschii se dezvolta in periaoda de ODIHNA, in cele 48 de ore ( de care tu SIGUR n-ai auzit ) NECESARE dupa un antrenament intens al unei grupe.

Apuca-te de sah, nu ai nicio treaba cu asta.

| DEBrown a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu doar ti-am dat un sfat, spun ca unii prieteni mi-au spus de acest program si au vazut progresele dupa un timp. Nu iti place, nu incerca.
O zi buna!

| Cosmin86 a răspuns (pentru DEBrown):

Ai putea citi intrebarea inainte de a da un sfat, chiar ajuta.