| steffyboy a întrebat:

Salut.Am 14 ani si as vrea sa merg la antrenamente la fotbal...Credeti ca mai am vreo sansa sa fac performanta? Imi pare foarte rau pentru ca parinitii nu mau sustinutsad

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De ce nu? Culio, fostul fotbalist de la CFR Cluj, spunea, intr-un interviu, ca a inceput fotbalul de performanta la 19 ani, pana atunci lucrase in constructii iar tu esti tanar fata de el. Daca ai talent si depui o munca sustinuta o sa ajungi un fotbalist bun. Succes si numai bine!

4 răspunsuri:
| Maariiaa a răspuns:

Bună,

Este foarte bine că îți dorești acest lucru. Poate că părinții tăi au avut un motiv bine întemeiat sau financiar. Mulțumește-le că te-au crescut,îți oferă hrană,o casă și tot ce îți trebuie(haine,produse de igienă etc). Nu trebuie să îi judeci,poate au crezut că este mai bine pentru tine.
Ai o șansă, bineînțeles. happy Speranța moare ultima. Ai multe șanse, ești tânăr. Cu multă muncă și cu mult antrenament vei reuși o performanță extraordinară.

Îți doresc sănătate și mult succes în toate.

| musso88 a răspuns:

Daca mergi la antrenamente de cel putin 3-4 ori pe saptamana, ai foarte mari sanse. Succes! Funda!

| suculete12 a răspuns:

Normal ca ai sansa varamiu a facut si s-a apucat la 17 ani jumate crede-ma daca muncesti da si uite-te este la un club din liga a 3 a in franta fundita?

| tinaHd a răspuns:

Ai sanse daca te tii mult timp.:*