| cristi99vera73 a întrebat:

Salut am 14 ani si jumatate zodie fecioara imi place mult footbalul dar nu-s chiar asa bun la footbal daca nu am facut scoala de football pana acum mai pot deveni footbalist? Multumesc

5 răspunsuri:
| Zitronen a răspuns:

Normalhappy Nu are nici o legatura happy Te faci ce vrei, iar daca ai talent, si mai binehappy

| Emerad a răspuns:

Normal ca poti, depinde de tine. Conteaza si talentul dar din puncul meu de vedere munca reprezinta o parte mai mare si cred ca poti face performante daca lucrezi. Pentru fotbal intr-un fel 14 ani e cam tarziu contrar spuselor unora. dar uite sunt sigur ca il cunosti pe Gabriel Muresan de la CRF Cluj din cate am auzit de la cunostinte el nu a avut mare succes cu fotbalul in tinerete iar acum il stie toata Liga 1

| Cristi_Ursu_1986 a răspuns:

Cu talentul te nasti. nu-l capeti pe parcurs. dar cu munca poti deveni destul de bun. si fii serios la 14 ani jumate esti inca tanar si poti. deci da fuga la un club ceva happy

| David992 a răspuns:

Daca au ai tai bani sa te dea la o academie si daca dau ceva spaga ajungi tu fotbalist si sa fii pamantwinking.Un vecin de-al meu e talentat si cand a fost sa dea probele la un club au cerut aia 3000 E spaga sa-l primeascalaughing. Deci daca ai sustinere financiara ajungihappy

| Skyprod a răspuns:

Sallut nu conteaza cati an ai sa poti juca fotbal bine iti propun sa te antrenezi afara pe strada sau daca vrei du-te la un club de footbal daca te pasioneaza asa de mult footbalu du-te la un club bafta.