Fratele meu. pai la puterea asta, primesti bratari de la politie. pai dupa noile norme... trebuie permis. ar fi categoria de A1 dar care se ia la minim 16 ani si o putere de pana in 125cc...la 14 ani ramai pieton sau biciclist... sau: scuter de 50 ori atv 50cc bafta
Nu merg prin oras cu el sau ceva de genul. Cum ziceam am un suzuki LT-Z90 modificat cu aprox. 90 cc dar nu e ok. Acum o luna cand am iesit cu tatal meu nu am putut sa urc o panta pe care as fi stapanito lejer din cauza ca nu facea fata. Nu sunt de un an doi pe atv deci expereienta e cea mai mica problema. Dar mersi pentru sfat.
Experienta nu e chiar asa necesara...am invatat sa conduc masina ( bineinteles in afara orasului) la numai 9 ani si tot de la 9 ani am condus tractoare mari ( am o mica ferma agricola si de atunci merg in continuu cu asa ceva...dar cum ti-am zis. am 16 ani si vreau sa dau de A1. si sa-mi iau o yamaha yzf-r 125 sau aprilia rs 125... oricum asta e ce stiu eu...mai intreaba si pe altii bafta
In primul rand iti trebuie permis pentru asa ceva, iti poti lua la varsta ta un atv 50 cc
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: