Zi de zi o sa cresti LENT, muschii se dezvolta in zilele de pauza
du-te 4 zile pe saptamana, e unul din cele mai eficiente programe :
luni -> piept, biceps
marti -> picioare, abdomen
joi -> spate
vineri -> umeri, triceps, abdomen
Ca exemplu.
In general steroizii sunt injectabili, nu sub forma de pasile ( decat 1 sau 2 sunt asa )
Normal ca trebuie sa mananci, din ce sa se formeze muschii? Intai intelege CUM se fac :
1. la antrenament tu rupi fibrele ( microrupturi )
2. in perioada de odihna fibrele SE REFAC si atunci cresc. Cu ce crezi ca se refac, cu aer si apa? cu PROTEINE, evident ( de-aia mananci carne, branza, oua, lactate, peste, etc. ).
Merge un cardio miercuri.
Fa-ti o alimentatie ca lumea, 4-5 mese pe zi, proteine si carbohidrati la fiecare masa, fructe intre mese in prima jumatate a zilei.
Am inteles, oricum nu stiu cat o sa stau la sala, o sa ma duc din 1 august pana la sfarsitul lunii, dupa aceea nu o sa mai am timp. Crezi ca m-ar ajuta luna aia, apoi sa ma antrenez si eu pe acasa pana la vacante? Adica 1 luna as avea ce face s-au as pierde vremea degeaba?
Taci din gura daca nu stii.
Http://www.culturism.md/......ncepatori/
alimentatia sa fie bogata in proteine si carbohidrati, si sa ai 4-5 mese pe zi care sa contina proteine si carbo.
Daca te duci la sala instrutorul o sa-ti spuna ce ai de mancat, ce grupa trebuie lucrata si va trebui sa respecti un program anume dat de el.