| Alex162636 a întrebat:

Salut, am 14 ani sunt un baiat de 1. 71cm si joc pe postul de fundas. Doar ca eu locuiesc la sat si ca sa pot merge la un club trebuie sa gasesc pe cineva sa ma duca la antrenamente si meciuri, eu joc fotbal de la 7 ani (in curtea scolii) doar ca am talent si sunt foarte bun pe postul meu si chiar am dovedit asta la campionate scolare in care am jucat contra jucatorilor mai mari cu 5-6 ani si chiar m-am descurcat foarte bine blocam toate suturile intram prin alunecare pasam. Am toate abilitatile pe care trebuie sa le aiba un fundas, imi doresc sa ajung la nationala, eu cred ca cu multa munca si ambitie o sa pot face asta. Credeti ca merita sa continui? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Sophieka a răspuns:

De ce iti dai stima de sine si increderea la o parte ca sa ne intrebi pe noi daca credem ca merita sa continui?
Nu ar fi pacat sa iti dai acest vis la o parte?
Pentru ce ceri parerea celorlalti? Ceilalti vor cauta sa te doboare.
Vei gasi o solutie daca cauti. Cine cauta gaseste.
La liceu poti merge la un camin in oras, doar sa nu te lasi influentat de colegi, sa nu te inhaitezi, sa nu te bagi in gasti...Sa fi baiat bun, la locul tau, sa iei si bacalaureatul si sa respecti oamenii, sa te comporti frumos cu colegele si sa iti gasesti o partenera de viata cuminte care isi vede de treburile ei.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu merita sa continui, ca parintii nu te pot duce zilnic la antrenamente si nici la meciuri, deci nu ai cum sa continui asa ceva.
Tu faci fotbal de placere, nu profesional si pana nu etsi testat de un antrenor adevarat, nu se stie daca ai talent la fotbal sau este doar placerea ta.

Straduieste-te sa inveti super-bine la scoala, ca sa poti da examene si probe sportive, sa ajungi la liceul sportiv!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, normal ca merita sa continui. Nu asculta ce zic altii, cum ar fi spre exemplu @Violleta2022

| Ilovedinero a răspuns:

Dapp, gandeste-te ca pe mine la kickboxing antrenorul ma lasa sa merg pe jos in alergare 1 km si ma lasa sa nu mai fac cardiolaughing.Am facut si eu vreo 3-4 ani de fotbal si daca tragi bine si muncesti si mai ai si talent. pot sa iti zic ca nu doar la Nationala Romaniei poti ajunge. Daca a ajuns Ianis Hagi cu 12 minute jucate intr-un meci la nu stiu ce echipa. poti mult mai mult.