Eu am 16 ani, nici eu nu prea mananc si am 60 de kg de 3 luni. In legatura cu batoanele si eu am luat cateva(si eu fac sala), sunt unele care se pot lua cand vrei tu(eu le luam dupa ce mancam) nu sunt obligatorii sa le iei ca si proteinele, pastilele si alte prostii. Eu mi-am luat de la biotech si mi-au placut acum 3 saptamani. au aparut sunt ceva noi dar 1 este 10 lei. Si au 20cm si sunt mai groase nu il manci intr-un minut nici daca iti plac dulciurile la nebunie.
E ieftin, cum ziceam eu am dat 10 lei pe unul de 20cm si avea 29 proteine si mai multe chestii este de la BioTech
q-form:
val. energ. 248 kal
proteine 14 g
glucide 28.6g
lipide 8.7 g
fibre 2 g
sodiu 0.1 g
lecitina 0.4 g
vitamina C 60 mg
vitamina A 0.6 mg
vitamina E 2.4 mg
vitamina B1 0.28mg
vitamina B2 0.32 mg
vitamina B6 0.36mg
vitamina PP 3.6 mg
vitamina B12 0.6mg
taurina 900mg
creatina 1800mg
glutamina 900mg
corespunde cu asta?
Http://forum.getfit.ro/showthread.php? 3739-Batoane-Q-form uitate aici, sfaturi de la unii din domeniu.
Frate la 55 kg la 1, 82 e foarte putin, eu am 1.73 si 64kg... oricum batoanele de proteine se iau dupa antrenament dar sunt cam scumpe, culturismu e un sport scump, invata sa mananci mai mult sa ai macar 5 mese pe zi bogate in proteine. Si daca te lasi iar tot din cauza scolii mai bine nu te mai apuci ca nu faci nimic asa.
La varsta ta e normal, pana la 22 cand o sa ti se maturizeze masa musculara mai ai