| mailife a întrebat:

Salut,am 15 ani 1.85 si 66 kg cedeti ca sunt destul de matur sa pot merge la sala?

Răspuns Câştigător
| asdfbc a răspuns:

Da,poti sa te duci la sala, esti foarte inalt si slab pentru varsta ta.Cunosc pe cineva care are 17 ani, 1. 90msi merge la sala de 2 ani.

11 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Da, succes!

| Mymiii a răspuns:

Nu trebuie sa fii matur ca sa mergi la sala happy Desigur ca poti, dar eu zic ca mai poti astepta. Daca o faci, nu incepe cu exercitiile cele mai grele si cere niste sfaturi de la antrenor. Daca mergi la sala s-ar putea sa mai cresti si nu stiu daca mai vrei asta neaparat!

Răspuns utilizator avertizat
| Mymiii a răspuns (pentru mailife):

Ti-am spus ca trebuie sa incepi cu ce este mai usor. Oricine, indiferent de varsta, va avea probleme cu coloana daca incepe din prima cu exercitii foarte complicate. Totusi, apeleaza la indrumarile unui profesionist.

| bDaniel a răspuns:

Da dc sa nu te duci la sala? daca ai gasit o sala buna te poti duce nu ai dc sa nu te duci e pentru binele tau happy

| AlexandruGeorgeNita a răspuns:

Daca tu doresti sa ai probleme mai tarziu...atunci mergi "linistit" eu ti-as recomanda sa te apuci de sala dupa 18 ani.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AlexandruGeorgeNita):

Ce probleme?

| AlexandruGeorgeNita a răspuns (pentru Cosmin86):

Ma refer la probleme cu oasele. Cartilagiile. Tendoane. Zgarciurile acelea care tin oasele se distrug mai repede, la o varsta mai inaintata poti avea niste dureri cumplite. Inaltimea este potrivita..greutatea. trebuie sa te mai ingrasi putin...dar totusi..varsta este frageda. Acum faci cum doresti tu.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AlexandruGeorgeNita):

1. daca lucrezi cum trebuie, nu le distrugi, le intaresti
2. nu conteaza inaltimea
3. DE CE sa se ingrase? nu mai bine creste in masa musculara in loc de grasime?

| R0b3rtAngh3l a răspuns:

Frate ascultama, eu fac box de performanta, am 1.80 inaltime si 71 de kg, eu ti-as spune sa te mai ingrasi vreo 3 kile si ii perfect, dupa aia ia-o usor cu greutatile la inceput pentru ca o sa faci la febra musculare de o sati sara ochi, dupa cam 2 luni de exersare la sala cu greutati sub 15 kg poti sa bagi si alea de 23 happy si daca esti solid fa box sau MMA care iti face conditie fisica de te speri happy BAFTA FRATE

Răspuns utilizator avertizat