| Robertmihai133 a întrebat:

Am 15 ani, 73 kile și 1, 78 înălțime. Multe persoana mi-au zis ca am greutate buna, dar eu am colacei la burta si nu inteleg de ce? Imi puteti recomanda niste exercitii?

8 răspunsuri:
| StefanDrg a răspuns:

Eu am 85 kg. Dar am 24 de ani. Deci in cazul tău e cam mult 73 kile

| Robertmihai133 explică (pentru StefanDrg):

Nu contează varsta depinde de înălțime

| CatalinB11 a răspuns:

Data fiinda inaltimea ta, nu ai probleme cu greutatea. In zona burtii se ard cel mai greu caloriile, de asta "colacei". Daca vrei sa scapi de ai, va trebui sa faci exercitii pentru abdomen. Plancarile, sunt un tip foarte util, in special pentru abdomen. De asemenea, poti face exercitii stand intins pe spate, si miscandu-ti doar picioarele, le ridici si le cobori, usor, fara sa atingi pamantul. Poti face care 5 serii a care 15. In functie de cat poti tu. Important este sa te tii de ele. Succes!

| AnastasiaK a răspuns (pentru CatalinB11):

NU EXISTA SLABIRE LOCALIZATA!

EXERCITIILE PENTRU ABDOMEN NU TE SCAPA DE BURTA!

ABDOMENUL SE DEFINESTE PRIN SLABIRE!

SLABIREA SE REALIZEAZĂ NUMAI PRIN DEFICIT CALORIC!

Cu majuscule ca poate asa va intra in cap si nu mai spuneti prostii. Totusi suntem in 2020, n-am pretentii de anatomie avansata, dar macar sa stim si noi diferenta dintre musculatura si grasime.

| CatalinB11 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Multumesc pentru informatii! Se pare ca trebuie sa ma informez mai bine cu privire la acest subiect.

| AnastasiaK a răspuns (pentru CatalinB11):

Dap, scuze pentru "aroganță", dar e trist rau ca lumea inca are incredere in mitul asta.

| CatalinB11 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Nu e problema. La cate prostii se scriu pe internet, e o reactie normala. Un pic de morala, din cand in cand, nu strica nimanui.

| mustafateke7 a răspuns:

Buna! Varsta nu este importanta, iar pentru a scapa de acesti colacei, nu trebuie doar sa faci anumite exercitii, ai nevoie si de un deficit caloric, de preferabil 300-400 calorii/zi, adica ar trebui sa consumi 1.300 cal/zi. O greutate ideala pentru inaltimea ta este 65-68 kg. De preferabil alege sa faci exercitii precum genoflexiunile, alergari etc.