| BlazeC a întrebat:

Am 15 ani, am 1.95m, 73 kg si fac sala de aproximativ 1 luna si jumatate. Am inteles ca ar fi indicat sa iau un supliment alimentar si anume Creatina. M-am interesat pe internet si am inteles ca dupa ce te opresti din utilizarea ei incepi sa pierzi ce ai acumulat pe perioada respectiva intr-o perioada de 1-2 luni, iar daca ai probleme cu rinichii sau cu ficatul este riscant sa folosesti. Tin sa mentionez ca nu sunt sigur cat de mult ma voi tine de sala. Nu vreau sa fac vreo prostie care sa duca la cine stie ce probleme de sanatate. As dori sa stiu daca este indicat sa utilizez Creatina. Tin sa mentionez ca, acum aproximativ 10 ani, am avut o boala a rinichilor. Pentru fiecare raspuns (ca e bine sa consum sau nu) as dori si argumente. Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| MassEffect a răspuns:

Daca ai avut probleme cu rinichi NU lua creatina.De ce? Pentru ca e posibil ca acea problema sa reapara sau sa se inrautateasca.Creatina o iei daca esti sanatos.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa iei creatina. "am inteles ca dupa ce te opresti din utilizarea ei incepi sa pierzi ce ai acumulat pe perioada respectiva intr-o perioada de 1-2 luni" Cand o sa iei creatina o sa vezi ca o sa cresti in forta si vei folosi greutati mai mari, repetari mai multe. Cand faci pauza de la creatina vei putea sa folosesti greutatea la care ai avansat in timp ce luai creatina, dar vei pierde cateva repetari. In jur de 2-3-4 repetari. Eu zic sa te tii de sala pentru ca o sa ai multe beneficii. Si apropo, mananca mai mult! Esti slab pentru inaltimea ta. Eu la 1, 85 am 86kg.

| criss007 a răspuns:

Mai bine stai cuminte si faci muschi naturali creatina e buna doar cat te duci la sala dupa ce nu te mai duci ai sa arati ca la 60 de ani

| Wehes a răspuns (pentru criss007):

Alt tampit.
CREATINA = CARNE. Tu mananci creatina in fiecare zi geniule si nu cred ca arati ca la 60 de ani.
Vezi ca, confunzi cu steroizii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru criss007):

Vorbesti prostii. Nici nu cred ca stii ce e aia creatina.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Wehes):

Nu lua creatina ca ti se lasa pielea rolling on the floor

| Dey120592 a răspuns:

Daca vrei sa iei creatina iti spun ca o sa fi muschiulos vreun an dupa aia ti se lasa pielea si muschi si areti ca scos din masina de spalat mai bine stai cuminte

| Cosmin86 a răspuns (pentru Dey120592):

Serios? ti se lasa pielea de la creatina?

De unde ai scos TAMPENIA asta?

creatina se gaseste in carne si peste => 90 % din oameni ar trebui sa aiba PIELEA LASATA

Tu esti VEGETARIAN? daca nu, si tu IEI CREATINA

| Wehes a răspuns (pentru Dey120592):

Tu citesti raspunsurile altora inainte sa postezi?
Am spus si mai sus, CREATINA = CARNE. Nu mai vorbi aiureli.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Dey120592):

Hai ma COPIL RETARDAT, explica-ne cum se lasa pielea si DE CE tu consumi creatina zilnic ( ca doar mananci carne, peste, etc. ) si tie NU TI SE LASA PIELEA

Hai RETARDAT PROST, explica-ne!