Daca ai avut probleme cu rinichi NU lua creatina.De ce? Pentru ca e posibil ca acea problema sa reapara sau sa se inrautateasca.Creatina o iei daca esti sanatos.
Eu zic sa iei creatina. "am inteles ca dupa ce te opresti din utilizarea ei incepi sa pierzi ce ai acumulat pe perioada respectiva intr-o perioada de 1-2 luni" Cand o sa iei creatina o sa vezi ca o sa cresti in forta si vei folosi greutati mai mari, repetari mai multe. Cand faci pauza de la creatina vei putea sa folosesti greutatea la care ai avansat in timp ce luai creatina, dar vei pierde cateva repetari. In jur de 2-3-4 repetari. Eu zic sa te tii de sala pentru ca o sa ai multe beneficii. Si apropo, mananca mai mult! Esti slab pentru inaltimea ta. Eu la 1, 85 am 86kg.
Mai bine stai cuminte si faci muschi naturali creatina e buna doar cat te duci la sala dupa ce nu te mai duci ai sa arati ca la 60 de ani
Daca vrei sa iei creatina iti spun ca o sa fi muschiulos vreun an dupa aia ti se lasa pielea si muschi si areti ca scos din masina de spalat mai bine stai cuminte