| Sebastian8888 a întrebat:

Salut.Am 15 ani fara 2 saptamani si 1.82.Am un prieten care este de aceeasi varsta cu mine si are 1.86. Vreau ca de la inceputul anului școlar sa intru la înot(abonament 20 sedinte /luna)si la echipa liceului de handbal deoarece imi place mult acest sport.Credeti ca l-aș putea ajunge la înălțime până la sfârșitul anului 2017? Eu am avut o creștere rapidă deoarece la vârsta de 13 ani fix aveam 1.78, cred ca acest lucru se datoreaza si faptului că eu am făcut înot când eram mic (6, 7,8ani)în verile acele am luat un singur abonament/vară.De atunci nu am mai facut nici un sport decât am jucat basket la coșul pe care îl am acasă și joc fotbal cu prietenii.Prietenul acesta al meu la începutul verii era mai scund ca mine (1.80)dar a intrat la inot si a mers și la standuri.Credeti ca daca voi practica cele două sporturi as putea crește astfel încât să ajung până la sfârșitul anului la 1.90

1 răspuns:
| alexboss2020 a răspuns:

De ce vrei sa fi asa inalt? Eu am 22 ani si 1, 77! Nu iti doresc sa ai 1.90 sa se uite lumea in sus ca sa te vad nu e ok sa fi asa inalt eu la varsta de 12-13 ani am avut 1.65 si la 15 ani 1.75 dupa am mai crescut 2 cm pana la 22 ani!