| Stanila_Cristy_1982 a întrebat:

Salut,am 15 ani şi 1.65m 70 kg şi vreau să mă apuc de sală! Ce-mi recomandați? ofer fundă

Răspuns Câştigător
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Nu e scund, e in limitele normale, dar e cam grasut. Ca sa raspund la intrebare exercitii gen cardio asa ca cel mai bine, ca tot vine primavara, alergari in aer liber, mers cu bicicleta, un sport care sa presupuna multa miscare. Preferabil in aer liber. Deci NU ridicat de greutati, doar multa miscare ca sa dai jos cele 5-6 kg in plus. Si bineinteles o dieta sanatoasa cu cat mai putine sucuri carbogazoase, mancare tip fast food, prajeli si dulciuri cu mult zahar.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Așa cum spune și andreia67, se recomandă exerciții în aer liber, dar dacă totuși preferi sala, fă doar exerciții de mobilitate și creștere în înălțime (gen stretching și tracțiuni la bară), în niciun caz nu ridica greutăți că-ți oprește creșterea în înălțime.

| anasofia12305 a răspuns:

Esti cam scund pentru varsta ta.Fratele meu are aproape 14 ani si are 1.67, are 50 kg.

| andreia67 a răspuns (pentru anasofia12305):

Nu e scund, e in limitele normale, dar e cam grasut. Ca sa raspund la intrebare exercitii gen cardio asa ca cel mai bine, ca tot vine primavara, alergari in aer liber, mers cu bicicleta, un sport care sa presupuna multa miscare. Preferabil in aer liber. Deci NU ridicat de greutati, doar multa miscare ca sa dai jos cele 5-6 kg in plus. Si bineinteles o dieta sanatoasa cu cat mai putine sucuri carbogazoase, mancare tip fast food, prajeli si dulciuri cu mult zahar.