0. Lumineaza-ne, te rog, care-s flotarile pentru biceps.
1. Bun in niciun caz nu e, dar prin comparatie cu a nu face nimic, e mai bine.
2. Ar trebui sa schimbi programup cu totul.
3. Nu-ti afecteaza cresterea, e doar un mit si oricum unul care se leagă de exercitiile cu greutati. Nu are nicio treaba cu genuflexiunile tale de acasa.
Salut, multumesc de raspuns, flotarile pentru biceps : https://youtu.be/9cfN_mSzsOM
Imi poti recomanda te rog un program mai bun?
Mda, mă gândeam că despre alea e vorba...mi se pare o modalitate mai bună de a-ți **** încheietura decât de a antrena bicepsul. Bine, doar pentru că nu-mi plac mie nu înseamnă ca nu trebuie să placă nimănui.
Nu am ce program să-ți recomand fără să știu ce scop ai tu (slăbire/masă musculară/forță/rezistență/etc). În orice caz, în majoritatea cazurilor ai nevoie de greutăți adăugate, exceptând cazul în care vrei să faci calisthenics, dar chiar și acolo, fără un echipament minim (bară de tracțiuni bănuiesc că ai, bare paralele ti-ar mai trebui) nu ai mare lucru de făcut. Poți să cauți variații mai grele ale exercițiilor pe care le faci deja. În fine, programe găsești pe net destule sau poți să revii cu o întrebare aici, dar când îți dai seama care e scopul tău.
Multumesc pentru raspuns,
ce exercitii mi-ai putea recomanda?
1Nu ramai mic, e doar un mit fara adevar
2 Cu programul ala nu cresti in masa musculara, e degeaba...
Muschii au nevoie de pauza, nu-i de ajuns cat ai tu pauza, trebuie o data pe saptamana sa lucrezi grupele, iar pentru masa musculara maxim 10 repetari chinuite, nu 50 sau 100, deci trebuie sa faci flotarile cu greutate in spate, si cand poti face peste 10 repetari cresti greutatea. Si la tine ce inseamna sa mananci sanatos? fara sucuri? Daca vrei sa pui masa musculara asigura-ti 2grame de proteine per kg corp, de exemplu daca ai 60 kg mananca 120 grame de proteine pe zi, apoi asigura-ti si destui carbohidranti, altfel coprul o sa-ti foloseasca proteinele pentru energie