Pentru forta in brate, poti incerca exercitii de sala cu gantere, dar ai grija ce greutati folosesti. Initial, 3-4 luni lucreaza masa, dupa care incearca forta. Eu iti recomand mingile medicinale, de 3-5-8 kg. Folosestele in exercitii cu bratele si iti vei dezvolta atat bratele cat si pieptul si umerii. Exact muschii de care ai nevoie in sportul asta.
Sfat de la cineva care a facut fotbal tot ca portar. Masa musculara foarte dezvoltata te poate pune in dificultate scazandu-ti mobilitatea. Cum ai 1, 75m, ar fi bine sa lucrezi la detenta si forta, nu masa musculara.
Pentru forta in brate, poti incerca exercitii de sala cu gantere, dar ai grija ce greutati folosesti. Initial, 3-4 luni lucreaza masa, dupa care incearca forta. Eu iti recomand mingile medicinale, de 3-5-8 kg. Folosestele in exercitii cu bratele si iti vei dezvolta atat bratele cat si pieptul si umerii. Exact muschii de care ai nevoie in sportul asta.
Mergi la scoala lui Hagi! E in fiecare oras mare cate o sala a scolii lui Hagi! Iti spun am fost si eu
Multumesc Богдан... in privinta molbilitatii nu am probleme mai am un puc si fac spagatul.iar cu forta da este o problema... nu arunc departe cu mana, iar cu piciorul din 6m nu degajez extraordinar