Ha! Daca faci pauze in continuu nu o sa se vada nici un rezultat.Trebuie sa dai tot ce ai si dupa sa te odihnesti.Eu asa fac si practic sport de performanta(judo) de 5 ani.
Off topic: si de dormit cand dormi? on topic: dimineata o sa te trezesti cat muntele. ai grija sa betonezi pe langa pat ca s-ar putea sa rupi parchetul
Masa musculara se dezolvta cel mai bine la repetitii putine. ( 8-10 ) Pune-ti in spate ceva greu pana nu reusesti sa faci mai mult de 10 flotari ( vezi sa nu iti rupi spatele! ). La fel la abdomene... ridica-te cu o greutate tinuta in maini a.i. sa nu rezisti la mai mult de 10.
( ceea ce ti-am spus se aplica si daca 11 flotari si daca faci 1111 )
daca intrebarea cu dormitu era pentru mine pai e usor, dorm seara destule ore
imi pare rau dar te voi contrazice, daca vei face 10 flotari sa zicem de mai multe ori nu vei devei cine stie ce, pentru a se vedea rezultate mai rapid ( 1-2luni ) trebuie sa faci 500 flotari +
nu il voi intrece pe ronaldo ca mai mult de 1500 nu pot face si nici nu vreau sa fac mai multe
nu voi devenii o masina de omorat in masa desi nu m-ar deranja
Pustiule Eu fac ciclism si nu fac 1000 de genoflexiuni. Si crede-ma ca am niste picioare... :d. Privind intrebarea ta, poti sa fci tu 20000000 de flotari, o sa se vada in primele 2-3 luni rezulate apoi o sa stagnezi Du-te frate la sala, mananca mult si sanatos, dormi muult, si nu in ultimu rand, NU TE LASA DE SCOALA. Si apoi mai vb
Prietene ceea ce faci tu se numeste TIMP PIERDUT! Daca vrei sa cresti masa musculara iti recomand sa faci exerciti grele si repetari mai putine intre 8 si 10; Daca mai continui cu exercitiile astea by Cuck Norris o sa ajungi ca shaolini aia care au 20 kg si mananca un bob de orez pe zi.Si o sa te trezesti ca esti epuizat fizic