| EcLipSa234232 a întrebat:

Salut, am 15 ani
si fac zilnic 1500 de flotari efectuate corect, cate 300 cu pauze de cate 15 minute, 500 abdomene cate 100 cu pauza de 15 minute si 1000 de genoflexiuni cate 200 cu pauza de 15 minute, de asemenea consum portocale si lapte, caci din cate am inteles ajuta la cresterea masei musculare...
practic aceste exercitii zilnice timp de 4 zi ( azi e a-5-a zi de cand fac exercitii ) si acum intrebarea :
Dupa cat timp se vor vedea rezultatele?
vreau sa spun ca nu sunt lenes sa fac azi mai putin maine mai putin, poimaine hai sa mai las putin...nu... exercitiile sunt stricte si nu ma abat nici cu 1 exercitiu de la program si de la numarul lor pe care-l fac zilnic, cu alte cuvinte nu ma dau batut usor de aceea vroiam sa va intreb dupa cat timp se vad rezultatele? big grin Daca nu ma credeti ca fac atatea nu este problema mea, vedeti-va de treaba decat sa spuneti " Ba nu te cred ", " Ba tu minti " si rog pe cei seriosi sa imi raspunda la intrebare big grin.

8 răspunsuri:
| Fidec a răspuns:

Ce sa mai mah.In curand il intreci pe Cristiano RONALDO.

| Rikudou a răspuns:

Ha! Daca faci pauze in continuu nu o sa se vada nici un rezultat.Trebuie sa dai tot ce ai si dupa sa te odihnesti.Eu asa fac si practic sport de performanta(judo) de 5 ani.

| kprone a răspuns:

Off topic: si de dormit cand dormi? on topic: dimineata o sa te trezesti cat muntele. ai grija sa betonezi pe langa pat ca s-ar putea sa rupi parchetulwinking

| andreidraga a răspuns:

Masa musculara se dezolvta cel mai bine la repetitii putine. ( 8-10 ) Pune-ti in spate ceva greu pana nu reusesti sa faci mai mult de 10 flotari ( vezi sa nu iti rupi spatele! ). La fel la abdomene... ridica-te cu o greutate tinuta in maini a.i. sa nu rezisti la mai mult de 10.

( ceea ce ti-am spus se aplica si daca 11 flotari si daca faci 1111 happy )

| EcLipSa234232 explică:

laughing daca intrebarea cu dormitu era pentru mine pai e usor, dorm seara laughing destule ore
imi pare rau dar te voi contrazice, daca vei face 10 flotari sa zicem de mai multe ori nu vei devei cine stie ce, pentru a se vedea rezultate mai rapid ( 1-2luni ) trebuie sa faci 500 flotari +
nu il voi intrece pe ronaldo ca mai mult de 1500 nu pot face si nici nu vreau sa fac mai multe happy
nu voi devenii o masina de omorat in masa laughing desi nu m-ar deranja rolling on the floor

| ciprianb a răspuns:

Nebunule mai usor. vreun viitor Chuck Norris?

| Chiriac_Fernando_1997 a răspuns:

Pustiulewinking Eu fac ciclismwinkingbig grin si nu fac 1000 de genoflexiuni. Si crede-ma ca am niste picioare... :d. Privind intrebarea ta, poti sa fci tu 20000000 de flotari, o sa se vada in primele 2-3 luni rezulate apoi o sa stagneziwinking Du-te frate la sala, mananca mult si sanatos, dormi muult, si nu in ultimu rand, NU TE LASA DE SCOALAwinking. Si apoi mai vbwinkingwinking

| NoAspeedi a răspuns:

Prietene ceea ce faci tu se numeste TIMP PIERDUT! Daca vrei sa cresti masa musculara iti recomand sa faci exerciti grele si repetari mai putine intre 8 si 10; Daca mai continui cu exercitiile astea by Cuck Norris o sa ajungi ca shaolini aia care au 20 kg si mananca un bob de orez pe zi.Si o sa te trezesti ca esti epuizat fizic