| Andrei4KiLL a întrebat:

Salut.Am 15 ani. Si m-am apucat de sala, in acelasi timp, m-am apucat si de innot.Nu de performanta.Nu sunt mare.Si de aceea vreau sa ma dezvolt.Am o intrebare.Am 47 kg. Si vreau sa cresc putin mai mare.PROTEINELE,Sunt bune,Adica am auzit pro si contra. Ca poti sa ramai impotent,unii zic ca doar de la steroizi,si nu de la proteine.Ce ziceti? E bine sa incep sa consum proteine sau nu? Si daca da, Ce fel de proteine? o firma buna, sau ...nu stiu, FUNDA! Si multumesc anticipat.

7 răspunsuri:
| alin100 a răspuns:

Probabil te referi la suplimente cu proteine, care sunt facute si izolate de grasimi, practic mananci numai proteina.Proteinele sunt indispensabile.Tu mananci mereu proteine, le iei din carne, oua, branza, lactate.

| catalinus13 a răspuns:

Fara proteine ca alea nu te ajuta prea mult incearca sa mai cresti masa corporala cu putin dar in general incearca sa nu iei proteine

| Cosmin86 a răspuns (pentru catalinus13):

De ce sa nu ia proteine cand muschii cresc STRICT de la proteine? Tu ai idee ce sunt macar?

Sau esti un COPIL MIC care isi da cu parerea?

| catalinus13 a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu sunt un copil mic si da stiu ce sunt nu sunt incult doar ca nu am folosit pana acum si de asta
ce ti am zis a fost o sugestie

| Andrei4KiLL explică (pentru Cosmin86):

Si cosmin? Pana la urma, daca iau, nu se intampla nimic, adica nu afecteaza cu nimic organismul? Si imi poti da si un exemplu bun de proteine? Multumesc anticipat. Iti dau funda, dupa raspuns.

| Cosmin86 a răspuns (pentru catalinus13):

De ce nu te documentezi intr-un domeniu inainte sa vorbesti?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Andrei4KiLL):

Tu iei deja proteine, din mancare.

Daca iei din suplimente, tot aia e, e ca si cum ai manca mai mult.

Sunt 2 variante EXACT LA FEL :

1. mananci mai mult
2. mananci la fel + iei suplimente

E acelasi lucru.