Pai...in mare parte am lucrat eu, nu cu un antrenor.Merg la sala cu un prieten care face sala de 8-9 luni si mi-a aratat el pasii etc.
Nu e prea ok ca te-a invatat tot un incepator (da, cat timp ai sub 1-2 ani de sala esti incepator).
Vorbeste cu un antrenor (cineva cu cel putin 10 ani de sala).
Daca te-ai fortat e posibil sa ai intindere, desi 99% ai doar o febra foarte puternica.
Sunt bine, ma mai doare foarte putin mana dreapta, intr-adevar, a fost o febra musculara
Este febra musculara, nu te ingrijora. Nu de fiecare data de acum incolo va fi la fel de dureroasa. Mai probabil este ca entuziasmul tau de inceput a depasit un pic capacitatea muschiului de a face fata unui nou stimul.
Tocmai..nu prea m-am solicitat, am folosit gantere de 2.5 si 5 kg si la aparatele cu scripete 15 si 20 de kg
Hmmm.
Tinere, daca nu te-ai solicitat, asa cum spui, atunci poate te-au intepat doua albine simultan in brate.
Nu crezi ca incerci sa contrazici ceva despre care inca nu stii suficient?
Crede-ma este clasicul entuziasm mai mare decat capacitatea muschiului de a suporta stimulul.
Dar, oricum, eu sunt deschis la nou. Daca afli un raspuns care sta in picioare ( sau chiar nu sta) spune-mi si mie te rog.
Nu vreau sa fiu sarcastic ci doar imi place entuziasmul amestecat cu necunoastere.
Ehh xD multumesc mult pentru informatii, cum am mai zis, sunt destul de paranoic
Este febra musculara, nu te ingrijora este normal pana corpul se obisnuie