NU pui muschi cu 2 gantere amarate.
Muschi pui cu exercitii de baza, multiarticulare ( NU cu gantere, cu care faci exercitii de izolare in general ) + multa mancare ( 4-5 mese consistene pe zi ).
Doar copiii mici si firavi vor sa puna muschi cu gantere amarate ( sau cu izolare in general ).
Du-te la sala + fa-ti o alimentatie speciala ( o sa mananci singur mai mult ca o familie de 4 persoane, asa se pun muschii ).
Salut nu sunt expert dar am niste gantere macar la asta pot ajuta asa sa fie acolo.
Pai eu am inceput cu 4kg dupa 6kg 8 kg si acum am de 10-14 nu sunt singur sunt vechi erau ruginite si nah. Sunt multe elemente pe net. Ideia e sa nu te fortezi cand vezi ca gata e mai greu sau te doare ceva stop ca daca fortezi treaba nu e bine pentru muschi si fa pauze de 2 zile sa se obisnuiasca organizmu ca eu unu am bagat tare la inceput si dupa am avut probleme cu mana stanga si inca am.
Mersi mult! Ai funda de la mine.
Serios? Nu e bine sa fortezi?
Esti doar un COPIL MIC si firav care isi da si el cu parerea, nu?
Asa asa aratati inteligenta ai o banana
"aratati" se scrie cu cratima.
P.s. : dupa ce inveti sa scrii, imi spui cum poti sa ai 42 in brat ( sa faci tractiuni cu 30 kg legate de tine, la 90 kg ) + spate lat incat sa porti doar XXL ( si fara sa ai grasime ), FARA SA FORTEZI.
Dar doar dupa ce inveti sa pui o cratima
xyblue întreabă: