| Y3aaHH a întrebat:

Am 16 ani, 1.81m, 70 kg (am tras de fiare un an si ceva si inca trag), nu sunt Arnold dar, spre deosebire cu altii(de categoria mea) sunt cat de cat puternic. Am facut vreo 6 ani karate kyokushin si acum ma gandeam sa ma apuc de lupte libere sau greco-romane. Sunt destul de impulsiv de fire, imi place mult sa ma bat big grin Cei care aveti idee/ati facut/faceti lupte va rog, dati-mi ID-ul vostru pe privat. Pe langa asta vroiam sa va mai intreb daca sunt bune luptele astea.adica spre exemplu intr-o lupta de strada sunt folositoare? Nu ma luati peste picior ca aici toti suntem egaliwinking Bafta in continuare happy

Răspuns Câştigător
| ladyMillion a răspuns:

Heyhappymi se pare un lucru smecher ce ai facut tu si ce vrei sa faci in continuare.E adevarat ca nu sti niciodata peste cine dai,si trebuie sa stii cat de cat sa te bati,silaughing)in ziua de astazi,cum sunt pe la toate colturile numai papa-lapte de-aia,care vin doar cu gasca pentru ca de altfel s-ar caca pe ei de frica sa nu se ia cineva de eibatting eyelashesrespectele mele pentru tine,pentru ca tii la corpul tau,te antrenezi, si stii sa te pui in valoare ca barbat/baiat
simcer imi pare rau ca nu te pot ajuta cu nimic in ceea ce priveste intrebarea ta, atat doar ca am vrut sa-ti arat ca te admir pentru atitudinea si personalitatea pe care o aitongue
bafta in tot ce facibatting eyelashes

| wintage a răspuns (pentru ladyMillion):

Gata... E idolul meu!

| ladyMillion a răspuns (pentru wintage):

laughing))care e problema ta?tongue

| wintage a răspuns (pentru ladyMillion):

Niciuna laughing
Dar mie mi se pare ca se lauda. Just so.
Si ca asteapta fete pe acel ID.

| ladyMillion a răspuns (pentru wintage):

Degeaba-i dau fetele add pe mess,si vorbeste cu ele,si le minte, daca in realitate nu poate sa le dovedeasca acest lucru, asa ca nu vad rostu' in lauda asta prosteascahappy

11 răspunsuri:
| wintage a răspuns:

Nu iti sunt utile la nimic. Doar la niste medalii.
Pe strada nu te ajuta nimic, eventual fuga.
Tehniciile de autoaparare sunt o mare prostie. Tehnici de dezarmare sunt inutile. Daca un tip de ameninta cu un pistol si sta la 1-2 metri de tine, daca nu ii dai banii esti "PA!".
Pentru forma fizica si pentru gandire, bineinteles si bani si medalii... poti face asta.

| devilmilan a răspuns:

Sincer nu te ajuta cu absolut nimic eu am 18 ani si am un corp bine lucrat fara sa trag de fiare...nu practic lupte nu sunt un iubitor al batai dar am avut parte de multe batai caci la o altercatie eu nu am avut tata sa ma duc sa ii spun ca m-a batut x laughing a trebuit cum necum sa cresc in rautatea oamenilor,ceea ce vreau sa iti spun e clar ca la o bataie cu unu care sa mai batut iti dau la pariu ca imi pun in joc iubita,casa, cardul tot ce vrei ca vei fii "tavalit" foarte tare, iar daca nu ma crezi provoaca pe unu care e mai bataus si vei vedea cand ploaia de pumni si picioare va pica si nu vei stii de unde happy crede-ma bataile dar batai nu maimutareli nu e ceva asa simplu pe cat pare...adevaratele batai sunt cele care in urma lasa ceva big grin nu doar o zgarietura, iti las id doar daca esti prahovean laughing daca nu succes tongue

| ZvT a răspuns:

Iti cauti impresar? Nu puteai doar sa ceri id-urile fara sa te lauzi? Si vezi ca la astfel de lupte ai nevoie si de o barbie tare si de abonament la medic sa iti indrepte nasul.

| ppr a răspuns:

Nu e vorba ca te iau peste picior, dar prea devreme dati voi de "lupte de strada". pentru ce ai nevoie de asa ceva? traiesti din asta? daca nu, stai linistit si vezi-ti de antrenamente ca poate o s-o iei urat intr-o zi in "luptele astea de strada".

| Y3aaHH explică:

Nu, intentia mea nu e sa ma laud sau sa astept fetele sa imi lase ID-ul.nu ma rezum la asa ceva.n-are nici un rost. Multumesc celor care au vrut sa ma ajute.
PS: cine e tampit sa se laude pe TPU?laughing doar nu ne cunoastemwinking

| DirTek a răspuns:

Daca am invatat ceva...e ca intr-o bataie nu prea conteaza ce fel de lupte ai facut tu. Celalalt intotdeauna o sa lupte murdar si la fel ar trebui sa faci si tu. Cele mai folositoare sunt reflexul si viteza... daca oponentul tau nu are viteza si reflexele tale, atunci ai sansa la castig (asta in caz ca nu este o matahala care te poate matura dintr-o singura lovitura cu toata viteza ta, am patit-o cu unul de asta laughing ). Succes!

| idG a răspuns:

Uite, daca vrei sa faci un sport de full contact, lasa luptele greco-romane lasa luptele libere. Apuca-te de MMA happy. Sigur, daca iti plac luptele de genul. Salut, Bafta si tie happy