| ToniSniper a întrebat:

Am 16 ani 70 kille si fac sala(culturism) de 2 saptamani. La inceput evoluam repede la greutati. Fac 3 serii a cate 20-25 la impins la piept (20 kille) dar daca bag 2 kille in plus nu mai pot nici macar una. De ce? P.S : Am o dieta echilibrata si iau o cupa de proteina zilnic

Răspuns Câştigător
| AlexDarius3 a răspuns:

Cred ca esti suprasolicitat. Daca in trecut aveai o coditie fizica mai slaba asta nu inseamna ca trebuie sa faci cate 100 de flotari zilnic, faci cat te tine.Ar trebuii sa iei o pauza scurta, nu foarte mare sa iti pierzi conditia fizica, scurta.

4 răspunsuri:
| AlexSalling a răspuns:

Fiindca organismul tau este obisnuit cu acele 20-25. Nu incerca sa impingi azi 20 de kile si maine 28, ca nu-ti va reusi. Ai inceput cu prea multe kilograme de odata si corpul tau iti da acum de inteles ca doar atat poate. Daca vrei sa incerci, adauga doar un kil in plus odata la 2-3 zile, poate asa va merge.

| SMH a răspuns:

Urmeaza programu asta pe zile ale saptamanii

1. Piept Triceps
2. Spate Biceps
3. Pauza
4. Umeri Trapez
5. Picioare Abdomen
6. Pauza
7. Pauza

Iti trebuie timp de refacere. Nu poti face zilnic.
Incearca sa nu mai faci 20-25 de repetari.
Limiteaza-te la 8-12
Nu mai creste greutatea treptat, scade-o treptat pe masura ce obosesti.
Nu face mai mult de 20 de seturi pe antrenament.
Bafta!

| BuLaNNNeL a răspuns:

Full body pentru începători.

| Cosmin86 a răspuns:

Cand faci culturism nu trebuie sa ai o dieta echilibrata... trebuie sa mananci MULT. Multe proteine, multi carbo (in functie de perioada - masa sau definire), grasimi sanatoase, etc.

E ok sa mananci singur cat o familie de 4 persoane.

Dieta "echilibrata" au toate schiloadele.

p.s.: o cupa de proteina = nesemnificativ.