Ai dedus ca ai masa musculara ca te compari cu niste firavi dintr-o clasa? Cate discuri legi de tine cand faci tractiuni la bara?
Pai da, dar faza e urmatoarea: de exemplu muschii mei se vad asa mai evidentiati decat daca ii incordez si bate lumina bine. Asa se vede doar o mana groasa si nu iti prea dai seama daca e cu muschi sau grasime...desi eu am muschi.
Cum as putea face sa mi se vada mai bine fara sa bata lumina asa cum trebuie?
P.S. nu sriu daca m-am exprimat chiar corect, dar in fine, cred ca intelegi tu la ce ma refer
Da. Si mai putine fructe, in perioada de definire mananci putine fructe.
Daca vrei cartofi prajiti, consuma-i DOAR dupa antrenament, ca sa fie folositi pentru refacerea glicogenului.
Exemplu, cum mananc eu pentru definire:
- dimineata: 2-3 oua, muschi afumat, ovaz cu fructe de padure, paine integrala
- ora 11: migdale
- ora 14: piept de pui cu salata
- ora 16: muschi de vita cu brocoli
- ora 19: somon pe gratar cu ciuperci (tot pe gratar)
- ora 21 (uneori): inca un piept de pui/curcan cu salata
La 16 ani 175 si 85 kg e clar ca trebuie sa dai jos kilograme. Daca esti solid nu inseama ca esti plin de muschi, si trebuie sa ramai asa. Probabil ai grasimea corporala foarte mare chiar daca nu ai burta mare sau brazilian ass. Ca banuiesc ca n-ai pasit niciodata intr-o sala de forta. Eu la 16 ani faceam gimnastica si sala si aveam cam 65kg, dar eram numai muschi aveam maxim 7% body fat.
La inaltimea ta, greutatea ideala e intre 65-78kg
insa, 81 nu e o mare diferenta intre 78. iar atat timp cat nu ai *grasime* multa, si esti mai mult fibra nu are nimic.
daca vrei sa slabesti, renunta la dulciuri, fa sport mult, mananca de 3 ori pe zi si de 2 ori cate 2 fructe, tine cont de mic dejun, nu manca foarte mult, bea apa cu ghimbir si lamaie.
NU UITA, DACA TE SIMTI BINE ASA, E PERFECT!
funda?
anonim_4396 întreabă: