| OnlyRawL a întrebat:

Am 16 ani, aproape 17 si as vrea sa ma reapuc de fotbal.
Visul meu dintotdeauna a fost sa devin fotbalist. Am jucat la echipa scolii si in alte mici competitii,dar de doi ani joc doar cu prietenii.
Va cer si voua parerea,pentru ca sunt incurajat de toti prietenii si colegii sa-mi urmez visu',si nu inteleg de ce atata vreme am pierdut timpu' aiurea.
Sunt convins ca sunt oameni care au o oarecare experienta pe aici,si de asta vreau sa vad si parerea voastra, daca as mai avea o sansa la aceasta varsta. Sunt constient ca trebuie sa trag de 3 ori mai mult,dar nu ma sperie,din contra ma ambitioneaza.
Eu locuiesc in Austria,o tara care iubeste sportu' si care poate oferi o mare sansa oricui, deci vreau sa-mi incerc si eu probabil ultima sansa.
Astept parerea voastra in legatura cu intrebarea mea. happy

3 răspunsuri:
| Arl34 a răspuns:

Da, eu cred ca tu trebuie sa stii daca sa iti urmezi visul, cert e ca trebuie sa vezi singur daca esti destul de bun. Eu zic ca nu e ultima sansa totusi, Didier Drogba a intrat in fotbalul mare la varsta de 21 de ani, deci mai ai timp sa te remarci big grin. Mult succes in viitoarea ta cariera :3

| Andrei12346 a răspuns:

In Austria?! as zice sa incepi fotbalul...si eu sunt fotbalist ..joc la o echipa de liga a IV-Asi eu am fost cel mai bun din echipa scolii daca zici ca esti bun la fotbal si esti in Austriaapuca-te! Bafta!

| Clawdiu124 a răspuns:

DA, urmeaza-ti visul eu de la 7 ani fac fotbal am 1 an de atunci adica am imediat 9 ani si stiu multe deja, deci chiar daca ai 17 ani imediat, incearca, si daca iti place continua