Lasa redis. ia un whey de la ON, BSN, scyteh. firmele straine sunt mai scumpe, dar faci treaba cu ele. si gandeste-te asa. dai 300 ron pe o cutie de 5 kg, dar cutia aia iti ajunge cam 90 de zile. deci e cam 100 pe luna. acum depinde si de masuri si gramaje, dar la pachetele mari iesi in avanaj. eu prefer un amino lichid de la scyteh (sau cum se scrie) ca se absoarbe mai repede, dar e mai scump. (in fond proteinele sunt ramuri de aminoacizi, ma rog, nu stiu sa explic, dar pe aici)
Batonul ala are un amarat de gram de l-glutamina, ai nevoie de 15-20 de grame pe zi ca sa se simta ceva.
1 gram de glutamina = pierdere de vreme
In general, produsele redis = pierdere de vreme.
Si tu oricum iei proteine, din mancare, mareste si cantitatea de proteine din mancare, altfel dai banii degeaba pe produse.
Salut. eu am 13 ani. aproape 14 si as vrea sa stiu daca pot sa ma apuc si eu de sala. am 1.75, 58kg. daca pot si cineva se pricepe sa-mi dea add la id bogdan_taker pls
Poti sa te apuci de sala oricand vrei, mai ales ca ai 1.75. eu aveam 1.60 cand m-am apucat, acum am 1.74. Ce zic astia ca daca te duci la sala nu mai cresti e doar un mit. ia exeplul meu, fac cu greutati foarte mari si inca tot mai cresc. Poti sa faci ce am facut si eu...incepi de jos, adica incepi cu greutati mici si apoi pe parcurs cresti greuatile. Eu tin minte ca aveam vreo 14 ani si jumatate (cam asa) si cand m-am dus prima data la sala cand mi-au pus baietii 20kg la piept, simteam ca nu ma mai tin bratele...cu timpul am crescut greutatile, acum fac la piept cu 70kg fara nici un stres. Fa si tu asa si o sa te faci destul de bine.
P.S. Inaite sa incepti antrenamentul sa faci cel putin 5-10 min incalzire...nu te apuci din prima sa tragi ca disperatu.