Cardio sa faci la finalul antrenamentului, nu la inceput pentru ca nu vei mai avea la fel de multa forta si energie pentru trasul de fiare.
Zilnic e prea mult, fa de 2 ori pe saptamana maxim (asta daca nu vrei sa slabesti). Cauta exercitii mai solicitante pentru abdomen, te vei obisnui foarte repede cu 50 abdomene. Ia macar o zi pauza pe saptamana.
Renunță la cardio. Nu ai nevoie de asa ceva.
Și care e treaba cu 50 de abdomene în fiecare zi. Eu fac cam 30la o serie și fac 4, 5serii printre alte exerciții dar nu zilnic.
Fa spate și ceva umeri. Trage tare la piept.
Normal o grupa de muschi se reface după 48 de ore și poate fi reantrenata iar. Renunță la cardio și dacă aglomerează antrenamentul de piept și spate oricum o sa mai slăbești ceva și fără sa alergi.
Faza cu abdomene in fiecare zi e ca sa fac patratele, iar de cardio ca sa fiu mai slab putin intr-un timp cat mai scurt
Programul e bun. Nu trebuie schimbat. Continua tot asa. Si mare grija la alimentatie. Una sanatoasa bogata in fructe si legume. Sanatate!
Mi se pare cam mult pentru un baiat sa faci banda zilnic. Banda nu prea ajuta fiindca nu esti gras ca sa ai grasime pe tine si sa ai nevoie sa scapi de ea, ai o greutate ft buna. Daca doresti sa pui masa musculara las-o mai usor cu banda si ocupa-te de exercitii cu gantere si greutati.
Nu sunt experta in chestii de acest gen dar am primit acest sfat de la multe persoane care merg la sala de ani.