| MADALIN26E7E7 a întrebat:

Am 16 ani si as vrea sa ma apuc de sala, dar sunt cam mic am 1.69m.Fac flotari, abdomene si genoflexiuni acasa destul de multe.Ce sfaturi in dati? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Omi777 a răspuns:

Salut, parerile sunt impartite. Unii spun ca numai cresti altii spun ca cresti. Deci, poti sa te duci la sala linistit pentru ca nu iti va afecta cresterea, doar daca ridici greutati deasupra capului gen genuflexiuni cu haltera. Postura ta poate avea de suferit daca nu stai cum trebuie cand executi un exercitiu. Cand te duci la sala primele doua saptamani ia o usor, nu ridica greutati mari, nu forta si incearca sa executi corect. O sa ai o febra musculara accentuata in primele doua sapatamni pana muschii se acomodeaza cu miscarea. Poti face asa:
Luni - piept
Marti - spate
Miercuri- pauza
Joi- brate
Vineri- umeri si trapez
Sambata- picioare si abdomen
Bafta!

2 răspunsuri:
| Sportfreak a răspuns:

La un moment corpul tau o sa se obisnuiasca cu flotarile si nu o sa mai pui masa pe tine. Daca ti sa faci acasa pune o greutate pe spate de ex 5-10 kg si fa flotari cu ea. Ti am dat un exemplu tongue

| Galezu11 a răspuns:

Salut, sper ca nu crezi ca daca vei face sala, nu vei creste, e o prostie absoluta. E foarte bine daca faci exercitii acasa, dar daca nu vrei sa mergi la sala, fa exercitiile respective o singura data pe saptamana daca vrei sa le faci pentru masa musculara, gen
L-Piept-flotari
M-Picioare-Genoflexiuni
M-Abdomene.
Ai inteles tu ideea, spor!