| Popa_Eduard_1995_L6YU a întrebat:

Am 16 ani si as vrea sa ma duc la antrenamente ( fotbal ). Credeti ca daca nu am fost dat se mic nu o sa am nici-o sansa sa devin mai bun?. Stiu sa joc cat de cat.

Răspuns Câştigător
| ancaelena24 a răspuns:

Nu cred ca era legatura cu varsta neaparat. Intr-adevar, cei cu rezultate exceptionale sunt pregatiti de mici, dar nu cred ca are atat de mult de-aface cu experienta dar mai degraba cu dedicarea necesara. Stii, daca esti in stare sa urmezi un hobby/cariera pentru atatia ani, abilitatea de a te perfectiona vine de la sine. Daca esti perseverent, nu are logica sa nu incerci, existand mari sanse sa excelezi.

4 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

Logic ca ai toate sansele sa devii mai bun. Ideea este sa te si duci la fotbal, nu doar sa vrei happy

| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand, nu poti sa devii "mai bun" odata ce nu ai habar de fotbal si nu esti inca cotat ca fiind "bun".
Stiind sa joci "cat de cat" nu este suficient sa fii cotat nici macar bun, dar asta trebuie evaluat de un antrenor, nu de prietenii tai.
Mergi la un club de fotbal si vorbeste cu antrenorul de acolo.
Din experinta stiu ca, acolosmerg copii de la 10-11 ani si la 16 ani sunt deja evoluati in ale fotbalului.
Nu stiu daca vei fii primit, dar merita incercat.

| Madalina_Georgiana_1998 a răspuns:

Nu conteaza la cati ani te duci la fotbal conteaza sa joci cu pasiune si sa ajungi acoli unde iti doresti.

| ViolaTM a răspuns:

Dacă zice, că nue şti bun. Mergi la sală întâi şi stai mult la banda de alergat. Sa faci rezistenţă şi viteză. I-aţi zile când te antrenezi cu mingea singur. Şi spatele să fie drept mereu. Lucrează şi spate la sală, dar menţine-ţi suplu.