anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am 16 ani si fac sala de 3 nu am burta, doar ca la brat am putin strat de grasime, foarte putin..se va remedia pe parcurs.
Bun..si pana acum am luat asa creatina timp de 1 luna, dupa care am facut pauza ceva si acu as incerca sa iau nitro tech.Ce ziceti? Vreau sa am bratul mai umflat, gen sa fie mai conturat.As incerca sa iau pastile, dar nu in exces sa m imbllnavesc gen 2 pe saptamana.Voi ce ziceti? Tin sa precizez ca mananac regulat, nu bag in mine toate prostiile.Ca mai mananc asa un KFC de 3 ori pe luna..mnah

2 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Pai vrei sa ai bratul mai umflat sau mai conturat? Ca-s chestii diferite. Pe prima o obtii crescand in masa, pe a doua prin definire. Din ce ai zis imi lasi impresia ca esti paralel (sau aproape paralel) cu subiectul asta si nu-mi explic cum ai reusit performanta asta dupa 3 ani de sala. Tu trebuie sa inveti CUM si CAT sa mananci. Sunt 100% convinsa ca n-ai ajuns in stadiul in care sa nu-ti mai poti lua macronutrientii doar din alimentatie. De asemenea, ce pastile sa iei? Ca daca nu precizezi, mi-e greu sa cred ca va ghici cineva la ce te-ai gandit.

| Cosmin86 a răspuns:

Trebuie sa mananci MULT. Gen si 3-4 fripturi pe zi daca poti (+oua, branza, peste, migdale, nuci, etc.)

Si ce antrenament ai?

Faci flotari la paralele si tractiuni cu bratele apropiate? Astea sunt cele mai bune exercitii, fa 7-8 repetari, cand poti peste, legi discuri de tine!