Din cate stiu eu alimentatia conteaza 90% si antrenamentul 10%, deci da, conteaza foarte mult alimentatia.
Pentru abdomene ai putea sa faci asta : http://youtu.be/sWjTnBmCHTY, antreneaza abdomenul 2-3x/saptamana.
Salut,exista o vorba "abdomenele se fac in bucatarie" adica : poti sa faci sute de abdomene in fiecare zi daca nu tii un regim cat de cat nu o sa faci nimic decat sa iti suprasolicitezi muschiul si in acest fel nu creste...se spune ca daca faci abdomene slabesti., FALS. daca faci abdomene multe si mananci prost tot grasime o sa ai! eu fac abdomene de 2 -3 ori pe saptamana (luni,miercuri, vineri) si se observa ceva, dar tin si un anumit regim, nu inseamna ca daca tii regin slabesti si din masa musculara, daca mananci sanatos, antrenamente corecte si somn in 1-3 ani iti faci un super corp...dar inca odata iti spun, degeaba faci abdomene daca mananci prostii(mc, kfc etc..chipsuri si alte chesti nesanatoase) mananca sanatos fa sport si o sa ai rezultate! aa si sa nu bei bauturi carbogazoase, sper ca te-am ajutat!
Angie12 întreabă: