Ma treaba nu e chiar asa de nasoala. Trebuie doar sa le explici ca esti mare ( fizic vorbind ) si sporturile de genul asta sunt perfecte pentru tine.Zi-le ca e un sport, ca inveti sa te aperi, ca e sanatos plus satisfactia cand esti campion. NU ca e o bataie. Iar un corp frumos ridica toate privirile. Pana se obisnuiesc cu ideea, antreneaza-te in casa.
Nu incerca sa-i santajezi ca o sa iasa o treaba de rahat.
Iar daca vor continua sa isi sustina ideile clasice de parinte iubitor si naiv (scoala multa fara sport si distractie)... Poti doar sa astepti 2 ani sa castigi banii tai si sa te duci pe furis la antrenamente, habar n am.
Multa bafta iti doresc
Da, ce pot sa-ti zic... ai ghinion cu niste parinti excesiv de grijului.
Daca nu exista nici o modalitate de a ii convinge sa te lase, eu iti sugerez sa te orientezi spre un stil de arte-martiale. Judo, ju-jitsu, karate, taekwondo si aici exista concursuri dar nu exista contact la fata asa puternic ca in kickboxing sau box sau mma.
Ai mai putea sa incerci Aikido, Aikijutsu, Wing-Chun Kung-fu, Jeet Kune Do... aici nu ai concursuri dar sunt niste stiluri foarte interesante, practice si echilibrate. Iar in cativa ani de antrenament crede-ma ca nu iti vei mai dori atat de mult concursuri.
Artele martiale nu sunt despre care il bate pe care, sunt despre auto-control si continua perfectionare.
Bafta!
Mersi mult 2 raspunsuri bomba am primit:X
CreepyDarkness întreabă: