| soNN1k a întrebat:

Am 17 ani, 1.76m si 65kg. M-am apucat de sala de 1 luna jumatate si nu sunt decis cu alimentatia, multi imi recomanda sa mananc carbohidrati pentru a creste la cel putin 70kg. Ce alimentatie imi recomandati bogata in carbohidrati?

Răspuns Câştigător
| Moonlight15 a răspuns:

Daca vrei sa pui masa musculara pe tine trebuie sa mananci proteine...

Iti dau o idee, ce-am mancat eu azi:

Prima masa: 2 iaurturi grecesti, 125 g fulgi de ovaz, 100 g telemea de vaca, rosii, o banana, paine integrala.

A doua masa: Piure de cartofi+ piftele din carne de pui, salata + un pumn de migdale

A treia masa: Am ales sa mananc fructe+ 2 iaurturi, migdale

A patra masa: Ciorba( asta nu e neaparat, dar asa am avut pofta laughing ), omleta din 3 oua+ telemea de vaca, paine integrala.

Cam asa trebuie sa mananci ca sa pui masa musculara, acum nu stiu mananci cum crezi si ce iti place. Trebuie sa ai 2 g de proteine pe un 1kg din corpul tau( EX: Ai 60 de kg- 120 g proteine pe zi)

Poti adauga si gusturi: migdale, alune, nuci caju, pepene tot ce este sanatos si iti place si tie.

Bafta!

| Moonlight15 a răspuns (pentru Moonlight15):

Am uitat sa precizez: La a 3 masa am mancat si piept de pui

4 răspunsuri:
| Pacquiao a răspuns:

Nu trebuie sa fii mare in masa laughing
Adica la kg si inaltime esti super,nici slab nici prea mare happy
Trebuie sa ai forta, de exemplu am vazut oameni care sunt mai slabi ca masa, dar au forta mai mare decat aia care sunt mai ''umflati''
Si inca ceva:multi isi doresc sa fie cum esti tu happy
Iti dau un sfat happy Fai forta ca lumea si incearca pe cat posibil sa nu te ingrasi.
Cu cat esti mai masiv, cu atat risti sa te misti mai greu.
Trebuie sa ai masa musculara, dar nu exagerat de multa.
Imbunatateste viteza si forta!winking
Asta e parerea mea! happy

| C4T4L1NU5 a răspuns:

Nu trebuie sa renunti la tot ce iti place fa-ti tu o dieta a ta cu mai putin carbohidrati mananca salate fructe legume si evita fast fudurile