Si suplimentele tot din mancare sunt facute ( scrie MARE pe ele din ce sunt : lapte, zer, albus de ou, soia, carne, mazare, etc. ).
Eu iti recomand din zer ( au abosrbtie lenta si se asimileaza usor ).
Un izolat/concentrat proteic din zer e suficient.
DAR daca ai suficiente proteine in alimentatie, ai putea sa-ti iei ALT TIP de suplimente ( ca nu are rost sa iei tot proteine ) si te poti orienta spre creatina sau glutamina.
1. nu exista "mic dejun, pranz, cina", oamenii care fac sala NU AU 3 mese pe zi, ci 4-5
2. proteine = carne, peste, branza, oua, migdale, nuci, caju, etc.
Eu cand puneam muschi seriosi mancam si 6 fripturi intr-o zi.
Pune-ti alimentatia la punct.
Mersi de sfat, asta o sa fac. Dar spune-mi te rog si ce proteine sa iau, nu ma refer la cele din mancare. Suplimente din astea.
Mersi pentru sfat, asa o sa fac. Dar spune-mi te rog si ce proteine sa iau. Nu ma refer la astea din mancare, ma refer la suplimente. Cum se numesc si chestii de genul.
Si suplimentele tot din mancare sunt facute ( scrie MARE pe ele din ce sunt : lapte, zer, albus de ou, soia, carne, mazare, etc. ).
Eu iti recomand din zer ( au abosrbtie lenta si se asimileaza usor ).
Un izolat/concentrat proteic din zer e suficient.
DAR daca ai suficiente proteine in alimentatie, ai putea sa-ti iei ALT TIP de suplimente ( ca nu are rost sa iei tot proteine ) si te poti orienta spre creatina sau glutamina.
Excesul de proteine poate duce la ipotenta,ai grija.
La micul dejun:
Alimente ce contin calciu:
Lapte,Oua,Branza, Verdeturi inchise la culoare.
La pranz poti sa mananci cv mai gras sau peste, dar NU lactate.
Iar seara poti sa iei cv mai usor, ca pieptul de pui, somonul.
Consuma obligatoriu 2 iaurturi/zi(aroma clasica, fara fructe sau alcv)
Daca dieta e prea grea pentru tine,(destul de probabil) la pranz si seara poti sa mai adaugi niste legume pe langa carne.NIMIC PRAJIT.Incearca sa ai legume facute la abur, sau in cel mai rau caz fierte.Tu, ca sportiv, iti este aproapte interzis sa consumi alimente prajite.
Ai grija ce pozitie iti tii la sala, nu te duce acolo numai sa fii smecher.Si documenteaza-te putin inainte sa continui. Exista destul de multe riscuri, care in viitor, te vor afecta destul de rau, in special daca te apuci de la varsta ta.
Impotenta*
funda? ^^
"Excesul de proteine poate duce la ipotenta, ai grija."
Tu esti REDUS MINTAL? Ce treaba au proteinele ( care se gasesc in aproape orice aliment ) cu testosteronul?