| pAuLw0w a întrebat:

Am 17 ani, aprox 180cm inaltime si 69/70kg. Fac sala de ceva vreme. Am vazut rezultate dar incet, dar am o mare problema. Eu sunt la o scoala de arte pe profilul de dans si dansez foarte mult, dar merg cam de 4/5 ori pe saptamana poate chiar mai mult la sala si mananc bine iau si proteine doar ca cresc foarte greu. Ce e de facut? Multumesc

Răspuns Câştigător
| ruficape a răspuns:

Eu am 17 ani, 1.90 si 67 de kg. Si iau in greutate cam 0.5 pe la o saptamana jumate. La mine e mai greu din cauza ca am job si acolo depun mult efort dar si am si metabolismul grav adica ar trebui sa mananc 3000 de calorii pe zi care asta si fac. Tu deja ai kilogramele necesare la inaltimea ta si nu cred ca ar trebui sa te ingrasi mai mult de atat, cel putin in opinia mea. Ar trebuii sa consumi numai alimente care te ajuta la refacerea muschilor cum ar fi Cartofii Prajiti, Orezul, Piept de Pui, Porc. Ai grija sa mananci 3 banane in fiecare dimineata si o ciocolata cu 30 de minute inainte de sala si vei fi okay. Acum depinde si cate serii faci si cate repetari la fiecare exercitiu si cum iti imparti fiecare zi la sala ca sa ai timp sa lasi grupa de muschi sa se odihneasca timp de 48 de ore. Overall: Mananca de 3 ori pe zi, ai grija sa consumi 3000 de calorii zilnic, bea proteinele cu lapte pentru mai multe calorii dupa fiecare zi la sala, ai grija cum si in ce fel iti imparti grupele de muschi la sala.

| pAuLw0w explică (pentru ruficape):

Thx u, btw am pus 4/5 kg cu creatinain mai putin de 2 luni si seriile sunt 3/4 a cate 10-12 repetari.

2 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Rabdare.