Zi concret ce program ai.
Spre exemplu la flotari, faci peste 8 flotari? Ca daca faci peste 8, trebuie sa maresti greutatea.
Daca faci serii de 15-20 de flotari, faci cam DEGEABA.
Si ce inseamna "mananc chiar mult"? Mananci 6-7 fripturi pe zi? Cu 50 de oua pe saptamana?
M-am apucat sa fac un program de pe madbarz pentru biceps/triceps sper sa se faca mai repede cald ca sa fac mai des exercitii la bara. Nu am zis ca mananc 7 fripuri pe zi dar mananc ceva facut din carne zi de zi, am auzit ca ouale crude sunt bune? e adevarat?
Nu, ouale crude sunt o mare prostie.
Ouale crude au o enzima ( avidina ) care impiedica absorbtia proteinelor... deci mai bine le arunci direct in WC.
Ma, in sportul asta, mai des = mai prost.
Trebuie sa te antrenezi normal, 1 grupa / saptamana ( daca luni faci biceps, pana lunea viitoare NU te mai atingi de biceps ), timp in care mananci multe proteine.
"Nu am zis ca mananc 7 fripuri pe zi" -> stiu ca nu mananci, eu ti-am zis cam ce trebuie. Nu te gandi ca aia de la madbarz au ajuns asa cu 3-4 mese amarate pe zi, cum mananca un om normal.
In sportul asta mancarea e cea mai importanta, NU exercitiile. Exercitiile sunt doar un stimul, de la mancare cresc muschii efectiv ( vezi ORICE carte de anatomie ).
Cel mai bun e un abonament la sala...totusi nu poti face acasa ce faci la sala si acolo sigur o sa vezi rezultate si in ceea ce priveste mainile
In locul tau mi-as face abonament la sala pentru o luna. Te costa 50 lei si asa poti afla toate secretele despre cum poti sa lucrezi fiecare grupa de muschi. Bafta!
Un set de exercitii speciale pentru maini? Dar ce au mainile tale, doar ai spus ca-s ca ale unei fete, mainile fetelor nu-frumoase? In toti baietii a dat pofta de sport.
Daca nu esti in stare sa dai un raspuns util nu te mai obosi sa raspunzi unei persoane care are nevoie de ajutor. Te-am urmarit si am observat ca la mai multe intrebari dai niste raspunsuri care numai folositoare nu sunt de parca te-ai certa cu cineva. Ai de gand sa fii campion al zilei doar dand niste raspunsuri idioate?