| Y3aaHH a întrebat:

Am 17 ani, sunt din Bucuresti. M-am apucat recent de lupte libere. Vroiam sa va intreb ce parere au fetele despre chestia asta. Ca si corp sunt atletic(nu foarte musculos dar nici gras) si la chip arat(din spusele colegilor/colegelor/cunostintelor/prietenilor) destul de bine(dragut, intr-un cuvant). Acest sport necesita, pe langa un antrenament destul de dur, niste mici deformari. Prin deformari ma refer la mici sgarieturi(adesea pe gat), uneori(mai rar) niste mici vanatai pe fata si, cel mai intalnite sunt urechile de "grappler"(putin deformate dar nu ca cei profesionisti, poate doar putin deformate sau uneori chiar deloc.depinde de caz). Bun, problema mea este ce parere o sa aiba fetele despre chestia. Nu vreau, odata cu practicarea acestui sport, sa nu ma mai placa nici o fata si sa ma vada o bruta.pentru ca in interior sunt o persoana buna, cu suflet mare happy Promit ca dau funda si vot celui care ma ajuta winking si le raman recunoscator celorlalti big grin. PS:Nu ma luati peste picior pentru ca majoritatea trecem prin momente de genu.se intampla si la case mai mari. happy

Imi pare rau, am mai postat intrebarea, dar nimeni nu mi-a dat un raspuns mai complex.


Bafta tuturor, aveti grija de voiwinking

10 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

La fete probabil le place nu stiu in ce grup de oameni te invarti, fetelor din Romania de exemplu le plac forbalisti, nu pentru ca ar i prea buni ci pentru ca au baniwinking intelegi?
Poti sa te apuci de sportul asta, cu urechile nu e o problema pentru ca nu te antrenezi asa dur si nici nu participi la competitii, si oricum se pot defumfla cu seringa sterila.

| mada1 a răspuns:

Salut.deci :
1) tu te-ai apucat de acest sport pentru ca probabil iti place si vrei sa il faci ( nu pentru fete )
2) intr-adevar acest sport este unul dur, dar nu la fel ca si boxul sau kickboxul( care iti eformeaza fata vizibil)
3)ideea cu fetele e urmatoarea.in primul rand.tu fiind un luptator profesionist (dupa ce vei practica un timp acest sport) vei avea un AVANTAJ imens in fata adeversarilor in multe batai, asa ca vezi sa nu ti-o iei in cap si sa te iei de oameni aiurea pentru a impresiona fete. unor fete le place sa aiba " baieti duri" langa ele. altora nu.
4)ca si avantaje,normal ca fata de langa tine se va simti mai protejata,dar cum orice avantaj are si dezavantaj, va fi foarte ingrijorata in timpul luptelor, plus in cazu in care vei lua bataie.cam asta gandesc eu. baftawinking

| benny a răspuns:

Pai tu te-ai apucat de un sport pentru tine sau pentru fete ca sa te placa? Si fetelor in ziua de azi nu le mai plac baietii "aratosi'' le plac banii. Degeaba arati tu bine daca nu ai bani, asta e principalul factor baniiii.

| Oanny a răspuns:

Sincer eu o sa iti spun parerea mea.Chiar te felicit pentru ca faci ceva,nu ca altii care stau toata ziua la pc(no offence). Acum conteaza si cat de grave sunt acele rani,daca as fi iubita ta, iti dai seama ca nu mi-ar placea sa te vad batut, dar acum depinde si de fiecare persoana.Nu vad de ce ar trebui sa se sperie ceilalti de tine, doar e cv ce multi altii fac.Acum e probabil ca viitoarele tale prietene sa se simta protejate.Nu stiu cat de corect am scris deoarece sunt f obosita. Oricum nu-ti face griji, fa ceea ce iti doresti nu te lasa influentat de parerile celorlalti.Si succes in continuare:*

| Oanny a răspuns:

@benny
App nu toate fetele sunt dupa baniwaiting

Răspuns utilizator avertizat
| Oanny a răspuns (pentru kepy):

Esti u 100% sigur?waiting
Te anunt ca te inselistraight face

Răspuns utilizator avertizat
| Oanny a răspuns (pentru kepy):

Eh,mai am vreo 4 anilaughing

| ZvT a răspuns:

Fetele vor sa fie controlate de baieti, o poti face in 3 feluri, cu banii, cu mintea sau cu ambele. Restul nu reprezinta mare lucru.