| alex951 a întrebat:

Am 18 ani, 52 kg si 1, 75 si as dori sa ma apuc de sala. Daca fac asta, luand proteine si consumand 4-5 mese pe zi, credeti ca as ajunge la o greutate de 70 kg pana in luna iunie 2014 sau pana cand credeti sa as ajunge la aceasta greutate?

Răspuns Câştigător
| Wehes a răspuns:

Dupa cum ti-am mai spus, daca te tii de treaba si respecti urmatorii pasi :
- Alimentatie
- Odihna.
- Antrenament.
- Suplimente ( daca te-ai decis sa le cumperi)
Normal ca o sa progresezi considerabil si o sa ajungi unde iti doresti, la 70 kg.
In 1 an daca faci toate astea ai sanse mari chiar sa depasesti alea 70 de kg, depinde doar de ambitia si munca ta.

31 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De ce sa te ingrasi in loc sasi faci muschi? baga proteine din alimente nu din otrava suplimente

| Wehes a răspuns (pentru RAY):

Dupa ce ca ne-am chinuit sa-i explicam lu ila ce sunt suplimentele tu vad ca tot postezi comentarii inutile si total pe dinafara.
Cand o sa va intre in cap :
SUPLIMENTE = MANCARE CONCENTRATA = 100 % SANATOS.
Daca ar fi otrava, tu acum ai fi mort pentru ca in fiecare zi consumi proteine si carbohidrati.

| RAY a răspuns (pentru Wehes):

Deci oamenii de stiinta sunt nebuni cand afirma ca suplimente sunt otrava, ce geniu esti tu de le contrazici? sunt oamenii care mor din cauza lor sau au boli de inima sunt multe persoane

Ok, arata-mi un articol, site ceva care sa demonstreze ceea ce spui tu.
Cu parerea ne putem da toti, dar cand vine vorba de, dovezi si de, demonstrat va cam impotmoliti.
Suplimentele sunt extrase din mancare omule.
Adica toti cei care folosesc de ani de zile si le ies analize perfecte sunt prosti si tu esti ila destept care nu ai folosit 1 data in viata ta?!
Mai citeste despre suplimente si rolul lor.

Citez din link-ul tau :
'' Suplimentele in doze mari pot face rau''.
In primul rand nu i-a recomandat nimeni suplimente in doze mari, ca nu se ia o galeata de suplimente pe zi. Modul de administrare este prezentat la descrierea fiecarui produs.
In al doilea rand, tu mi-ai dat un link in care se vorbeste despre Vitamine ( A, C, E.) noi in topicu asta vorbeam de suplimente gen Proteine, Creatina, Amino-Acizi, Bcaa si asa mai departe, deci nu are nici o legatura.
E corect, si suplimentele de mai sus luate in doze foarte mari dauneaza negativ, dar nu cred ca i-a nimeni o galeata/un borcan de suplimente de zi. ( O cauza este si bugetul )

| RAY a răspuns (pentru Wehes):

Luate mult timp au acelasi efect ca daca iei mult, in fine fiecare sa ea ce vrea, eu unu nu as in veci asa ceva, prin sport poti sa arati super fara otrava

Bine Domn Antrenor, atunci cei care i-au de ani de zile si analizele le arata ca sunt perfect sanatosi sunt prosti iar tu ce nu ai luat niciodata esti otravit.
Inainte sa ne spui ce, citesti tu pe site-uri ar trebui sa incerci un produs cu, care nu esti de acord nu din postarile copiilor de 15 ani pe tot felul de site-uri.
In fine, ne oprim aici ca nu mai, ma zbat sa-ti demonstrez. Fiecare cu gandirea lui.
O seara placuta.

| Gabitzu246 a răspuns:

Vei ajunge si poate chiar vei depasi 70 de kg, dar partea negativa este ca te dristrugi pe interior, am cativa prieteni care tot asa iau proteine si mananca de multe ori pe zi dar de vreo 2--3 luni nu prea s-au simtit bine si s-au dus la medic sa isi fac un control si i-a gasit colesterolul de 320 ( care este enorm).Eu zic sa te apuci de sala fara sa iei alte proteine in plus, eu in 5 luni de sala arat foarte bine, doar sa ai grija sa mananci sanatos si sa faci exercitiile corect.

| GrigMatei a răspuns (pentru Gabitzu246):

Explica-mi si mie ce intelegi tu prin "proteine"

| Culturism69 a răspuns (pentru GrigMatei):

El habarn-are ce sunt alea proteine dar se trezeste sa vorbeasca aiurea.
El are 5 luni de sala si arata bine in care a mancat Paine cu Ceai rolling on the floor sa nu bage Proteine.
Copii prosti.

| Gabitzu246 a răspuns (pentru Culturism69):

Cand vei avea si tu nutritionist si antrenor personal vei arata si tu binebig grin, majoritatea trageti ca taranii la sala, bagati proteine la greu si dupa va mirati de ce va doare ficatu.

| Gabitzu246 a răspuns (pentru GrigMatei):

Proteinele pe care le iei din alimente sunt cu mult mai sanatoase si mai bune decat proteinele,, pastile'', este adevarat te ajuta sa iti dezvolti mai repede musculatura, dar atunci cand iei proteine ficatul tau nu poate procesa atat de mult si il dai peste cap.Crede-ma stiu ce vorbesc daca nu stiam numai comentam ca bastardu pe siteul asta.

| Wehes a răspuns (pentru Gabitzu246):

Ai vreun articol, site ceva sa dovedeasca ceea ce spui tu? Vreun doctor sa spuna ca proteinele ataca ficatu?!
Toti ne putem da cu parerea dar ai grija ca ce spui, omu care a pus intrebarea poate interpreta gresit.
Suplimentele ( sau proteine cum le zici tu ) nu iti afecteaza cu absolut nimic ficatul si alte organe.
Spui ca proteinele din ''alimente'' sunt mai sanatoase. Prafurile alea cum le numesti tu sunt acelasi lucru, sa ne intelegem.
Suplimente = Mancare Concentrata = 100 % Sanatos.
Daca tu esti contra suplimentelor du-te si contesta-le in alta parte, nu aici unde oamenii au nevoie de sfaturi sa progreseze.
O zi buna.

| greyhound a răspuns (pentru Gabitzu246):

"te distrug pe interior" asta nici macar n-am s-o comentez, atat de aiurea e
"am niste prieteni care au colesterol mare" cauta orice supliment si uita-te pe eticheta, ai sa vezi ca nu-i asa
"bagati proteine la greu" bagam cat e nevoie, nu la greu
"bagati ca taranii" apoi acum tu chiar te-ai gasit sa crezi ca pe site-ul asta nu e nimeni mai destept ca tine in domeniu; chiar ti se pare ca toti sunt fraieri?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Gabitzu246):

Vrei sa spui proteine praf, eu nu am vazut proteine sub forma de pastile pana acum ( si folosesc de ani de zile )

SI ca sa vezi, dupa ani de zile de folosire ficatul e perfect sanatos, MAGIE

apuca-te de sah

| Gabitzu246 a răspuns (pentru greyhound):

Nu cred ca mai are rostu sa continuam sa ne certam, fiecare are opiniile lui, si nu...nu ma cred cel mai tare in acest domeniu dar nici cel mai retard nu sunt

| GrigMatei a răspuns (pentru Culturism69):

Adevarat laughing)))

| GrigMatei a răspuns (pentru Gabitzu246):

Pune-ti o poza la profil sa vedem si noi cum arati.

| aLeXaNdru145 a răspuns (pentru Gabitzu246):

Du-te ba laughing voi nu ati inteles nici pana acum ce sunt alea proteine?!

| TheTelemea a răspuns:

Stii cum ai putea mai bine sa ajungi la greutatea de 70 de kg(daca acesta este telul tau)?
Tot ce trebuie sa faci e sa respecti urmatorul stil de viata:
-15-17 mese pe zi, sa contina:
Fast food, bere, cola, alte sucuri acidulate, pizza, chipsuri etc.
- Stai toata ziua fara sa faci nimic, in pat si la PC
Si iti zic ca ajungi si la 80 de kg.

De ce sa te intereseze sa faci 70 de kg, sigur nu o sa faci din sala(fara steroizi si alte chestii d-astea), dar oricum probabil o sa arati mai bine.

| GrigMatei a răspuns (pentru TheTelemea):

Si hazul unde e?

| Culturism69 a răspuns (pentru TheTelemea):

Adica ce vrei sa insinuezi cu '' sigur nu o sa faci din sala ( fara steroizi si alte chestii d-astea ).
Steroizii ingrasa. ai habar de ce vorbesti?!
Daca omu are 4-5 mese pe zi, se antreneaza cum trebuie, se odihneste cu trebuie si mai consuma si suplimente are toate sansele sa atinga 70 kg.
Ramai tu la fast-food si cola si lasa-i pe altii sa munceasca.

| hitman_7179 a răspuns (pentru TheTelemea):

Daca nu sti nu vorbi!

| Cosmin86 a răspuns (pentru TheTelemea):

"sigur nu o sa faci din sala(fara steroizi si alte chestii d-astea)", de ce?

daca tu esti INCAPABIL inseamna ca toti sunt asa?

| wawe a răspuns:

Ai un BMI de domnisoara anorexica, cu toate astea proteinele sunt o idee foarte proasta, faptul ca pierzi tot ce ai acumulat dupa ce te lasi de ele e doar un detaliu nesemnificativ, problema e ca duc la insuficienta renala/hepatica sau IMA, si da, am habar despre ce vorbesc. Ajungi usor la 75kg cu sala, 4 mese pe zi si in jur de 9 ore de somn.

| Cosmin86 a răspuns (pentru wawe):

Serios? pierzi tot ce-ai acumulat cand te lasi de ele?

de unde scoti asemenea TAMPENII?

p.s. : poate imi explici cum te lasi de proteine. proteine = MANCARE. Tu stai NEMANCAT?

| wawe a răspuns (pentru Cosmin86):

Din ce ai inteles tu, ar fi insemnat sa murim cu totii, ma referam la proteinele(care sunt de fapt aminoacizi) din suplimente pe care le gasesti in farmacii sau mai stiu eu pe unde.
Am zeci de cunostinte care acum arta jalnic, iar pe timpul cand luau proteine aveau peste 45 diametrul bratului.

Asta pentru ca acum au o alimentait jalnica.

Eu am folosit proteine ani de zile ( din suplimente ) si acum de mult folosesc doar din mancare, si nu arat jalnic deloc.

suplimente = mancare concentrata

p.s. : zeci de cunostinte care aveau peste 45 in brat? muschi pur ma indoiesc ca ai macar 1 cunostiinta asa. dar cu grasime e usor sa ajungi la 45, chiar si la 50 :))

Arata-mi te rog UN SINGUR ARTICOL STIINTIFIC care sa sustina aberatiile spuse de tine, eu iti arat contrariul :
http://www.doctor.info.ro/concentratele_proteice.html

Sunt peste 40.000 de articole despre suplimente, sunt folosite de peste 50 de ANI si te trezesti tu ca fac "insuficienta renala" sau arati jalnic de la ele.

Clasicele MITURI vechi de ZECI DE ANI spuse de oameni COMPLET PARALELI CU SPORTUL.

p.s. : astept articolul stiintific, sa vedem

| wawe a răspuns (pentru Cosmin86):

Aia isi fac reclama in *** mea ca sa vand mizeriile alea,ce institute de cercetare au publicat un studiu care sa confirme ca nu sunt nocive proteinele din suplimente.
Sunt de aia ca pe otv care viseaza nopatea si apoi avorteaza "studii" fara nici o baza stiintifica.
Din intaplare sunt la medicina,si mai stiu si eu cateva chestii despre metabolisme, dar cum eu nu am nici macar licenta, nu ma crezi pe cuvant.
Asa ca am intrebat si eu doctorii de la facultate, unii dintre ei cu doctoratul in biochimie, si sti ce mi-au spus?
Fix ce ti-am scris eu mai sus.

"unii dintre ei cu doctoratul in biochimie", e ca si cum cand iti rupi mana te duci la dentist.

Acum sincer, cu mana rupta, te duci la dentist sau la ortoped?

De ce nu intrebi medici cu doctoratul in NUTRITIE, adica in domeniu, NU biochimie.

P.S. : eu folosesc de aproape 10 ani si nu vad niciunul din efectele alea. Si cunosc multi care folosesc.

"faptul ca pierzi tot ce ai acumulat dupa ce te lasi de ele", am avut 5 ani ( ANI ) pauza in timpul facultatii si ca sa vezi, NU AM PIERDUT tot ce-am acumulat. N-am pierdut nici macar jumate.

Explica-mi de ce EU PERSONAL n-am pierdut nici macar jumate in 5 ani de pauza.

Mai documneteaza-te copil mic, de la oameni cu EXPERIENTA IN DOMENIU ( nu dentisti sau biochimisti )