| alex951 a întrebat:

Am 18 ani, 52 kg si 1, 75 si as dori sa ma apuc de sala. Daca fac asta, luand proteine si consumand 4-5 mese pe zi, credeti ca as ajunge la o greutate de 70 kg pana in luna iunie 2014 sau pana cand credeti sa as ajunge la aceasta greutate?

Răspuns Câştigător
| Wehes a răspuns:

Dupa cum ti-am mai spus, daca te tii de treaba si respecti urmatorii pasi :
- Alimentatie
- Odihna.
- Antrenament.
- Suplimente ( daca te-ai decis sa le cumperi)
Normal ca o sa progresezi considerabil si o sa ajungi unde iti doresti, la 70 kg.
In 1 an daca faci toate astea ai sanse mari chiar sa depasesti alea 70 de kg, depinde doar de ambitia si munca ta.

31 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns (pentru wawe):

"unii dintre ei cu doctoratul in biochimie", e ca si cum cand iti rupi mana te duci la dentist.

Acum sincer, cu mana rupta, te duci la dentist sau la ortoped?

De ce nu intrebi medici cu doctoratul in NUTRITIE, adica in domeniu, NU biochimie.

P.S. : eu folosesc de aproape 10 ani si nu vad niciunul din efectele alea. Si cunosc multi care folosesc.

"faptul ca pierzi tot ce ai acumulat dupa ce te lasi de ele", am avut 5 ani ( ANI ) pauza in timpul facultatii si ca sa vezi, NU AM PIERDUT tot ce-am acumulat. N-am pierdut nici macar jumate.

Explica-mi de ce EU PERSONAL n-am pierdut nici macar jumate in 5 ani de pauza.

Mai documneteaza-te copil mic, de la oameni cu EXPERIENTA IN DOMENIU ( nu dentisti sau biochimisti )