Genuflexiuni cu haltera pe umeri (cel mai bun, clar), presa pentru picioare, fandari cu gantere in maini, flexii+extensii la aparat.
Si pe langa asta, trebuie sa mananci si multe proteine. Mananci MULT acum?
Nu face nimeni muschi doar cu greutatea corpului, hai sa lasam prostiile.
Cresti la inceput. Tu ai 60kg, e irelevant.
Si dupa cum scrii, semeni cu unu care tot insista ca face el ciocane cu nu stiu ce gantera si mananca o pulpa de pui si creste, trebuia sa-l vezi ca sa razi
Depinde de genetic, sa zicem ca de la 85-90 incepi sa pui foarte greu. De la 100 deja e mega-greu sa pui.
Da, pana la 70 nu ar trebui sa fie prea complicat.
Tot cam 200-250 de grame. Incerc sa mentin 2gr/kg-corp.
Depinde de multi factori, cum ai zis si tu in postari anterioare: geneticul. Apoi restul: metabolism, stil de viata, etc. Progresul difera de la om la om.
Eu anul trecut am pus cam 3kg de muschi tot anul. Anul asta, deja stau in casa de 2 luni, lucrez de acasa, si nu prea am progresat. Dar macar dezvolt alte chestii: viteza, mobilitate, rezistenta, etc.
Da, cam 10 ani. 3 antrenamente pe saptamana, uneori 4, depinde cat de repede ma refac dupa antrenamentele de arte martiale, daca nu ma refac pot sa fac si doar 2 de sala.
Pai mai vreau pentru ca vreau sa ajung la 100
Si inca ceva, as fi putut progresa mai repede, doar ca la mine asta a fost mereu in plan SECUNDAR. In liceu si in facultate clar scoala era pe primul loc, apoi cariera. Muschii mereu au fost ceva secundar.
Cam intr-un an maxim o sa am si copil si atunci chiar nu o sa mai am timp de nimic, sa pun anul asta cat mai apuc
Mersi de ajutor băieți
Mersi la fel, bafta!
p.s.: "eu sincer nu as face fata sa am un copil pe viitor", stai putin, ca ai 16 ani, vorbim cand ai 30, multi care ziceau asa in liceu acum au 2-3 copii
Salut, sunt antrenor personal online, daca vrei te pot ajuta cu sfaturi, programe nutritionale si antrenamente, andreiandu211 pe Instagram.