| SnYcK3rS a întrebat:

Salut, am 18 ani si jumatate.62-63 kg si 1, 67 inaltime. Sunt scund, as vrea sa mai cresc macar 5 cm in urmatorii ani, stiu ca nu poti creste peste noapte, dar vreau macar 5 cm in urmatorii ani.

Ce sa fac sa ma mai inalt? Nu am unde sa fac aici la mine sport gen voley, handbal, baschet, etc

As vrea si un antrenament pentru masa musculara, acasa

Funda

Răspuns Câştigător
| AlexSalutir a răspuns:

Lasa bashetul si hambalul ca nu prea ajuta, ia de aici http://fit4sport.wordpress.com/cum-sa-cresti/exercitii-crestere/ citeste si comentariile celorlalti ca sa fi mai bine informat, respecta programul zi de zi si vei creste, nu fi descurajat chiar daca nu vei creste in prima luna tot o sa dea roade!
Vei creste cel mai mult dupa ce nu vei mai face exercitiile respective deoarece lasandu-te corpul se va odihni si va progresa, dar eu iti spun nu te lasa, tine-o timp de vreo 3/4 luni de zile s-au cat poti tu de mult, si o sa cresti! imi bag mana in foc daca nu va fi asa, daca nu vei creste nici un 1cm atunci e din cauza ca ai fumat ori s-au ca nu ai fost concentrat pe exercitiile respective, bafta.

6 răspunsuri:
| eXtreme21 a răspuns:

Ar trebui sa te multumeste cu fizicul pe care-l ai, e foarte greu sa faci ceea ce spui tu si nu o sa ai mereu timp de exercitii. Ceea ce vreau sa-ti spun este ca fiecare om are calitati si defecte, si cel mai bine ar fi sa vezi partea buna a lucrurilor, nu este chiar asa de rau sa fii mai pitic. Gandeste-te la ce ti-am spus si impaca-te cu ceea ce ai, altii si-ar dorii sa fie ca tine. Sper ca am putut sa te ajut.

| Cosmin86 a răspuns (pentru eXtreme21):

" si nu o sa ai mereu timp de exercitii", asta e o mare ABERATIE.

MEREU poti sa-ti faci timp de exercitii

| anonimg a răspuns:

Indiferent de cum arata, omul trebuie sa faca exercitii.

| Alexandru0007 a răspuns:

Agata o sarma intr-un copac si sari cu o minge la ea, fa-ti cos de baschet.mare lucru.chiar te poti inalta, doar sa ai rabdare

| AntrenorFitness a răspuns:

Salut,
uite un articol din care poti trage concluzii bune: http://www.despreculturism.ro/culturismul-si-cresterea-in-inaltime.html
Cat despre antrenament iti recomand http://www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html sa improvizezi si sa adaptezi la conditiile tale.
Bafta!

Răspuns utilizator avertizat